Summer Strength 

Summer Strength is een traject van 6 weken waarin we met een combinatie van krachttraining en intensieve begeleiding werken aan het ontwikkelen van een sterker en fitter lichaam waardoor jij je zelfverzekerder voelt.

Je kunt al deelnemen aan Summer Strength vanaf €89,- voor 12 lessen. 

⏰ Wacht niet langer! Ons Summer Strength programma is dé kans om jouw fitnessdoelen te bereiken tijdens de zomer, maar de tijd tikt! 🏋️‍♂️ Aanmelden kan tot 8 juli 2024.

Aanvraag is vrijblijvend, binnen 1 werkdag reactie!

Gratis intake aanvragen voor Summer Strength

  Summer Strength in het kort

  Ben je klaar om de kracht in jezelf te ontdekken en te laten groeien? Bij Fysio-Fit verwelkomen we je graag bij ons Summer Strength traject.

  Summer Strength is een uniek trainingsprogramma van 6 weken, ontworpen om je fitter en sterker te maken op een manier die leuk en motiverend is. Elke les duurt 45 minuten en omvat oefeningen die je hele lichaam aanpakken. Deze training is geschikt voor zowel beginners als doorgewinterde sporters. We zorgen ervoor dat je individueel begeleid wordt in een groep waarin iedereen zijn eigen doelen nastreeft.

  Onze aanpak draait om progressieve, gecontroleerde, en functionele krachtoefeningen die je helpen om kracht en techniek op te bouwen. Bovendien bieden we je ondersteunende muziek om je te motiveren, zonder dat je in een specifiek ritme hoeft te bewegen.

  Na 6 weken Summer Strength zul je ongetwijfeld de voordelen van je inspanningen ervaren. Het is tijd om sterker, fitter en zelfverzekerder te worden.

  Ontketen je kracht met Summer Strength

  Word sterker

  Verbeter jouw kracht en krijg het lichaam waar jij van droomt.

  De juiste techniek

  De focus ligt op een goede uitvoering en houding, om blessures te voorkomen.

  Ga zelfverzekerder door het leven

  Na 6 weken ben jij sterker, fitter en heb je veel meer zelfvertrouwen. Meer zelfvertrouwen over je houding, uitvoering en in jezelf!

  Summer Strength Overzicht

  11

  Wat

  Effectieve krachttraining waar de focus ligt op een correcte uitvoering en een goede houding. Summer Strength is een korte en intensieve vorm van Strength Development.

  11

  Waarom

  Word sterker, fitter en zelfverzekerder in 12 lessen verdeeld over 6 weken.

  11

  Wat kost het?

  Summer Strenght is al mogelijk vanaf €89,- voor 6 weken (12 lessen). 

  11

  Onze Trainers

  11

  Johan

  11

  Wolter

  11

  Jaimy

  11Jan

  Jan

  Aanvraag is vrijblijvend, binnen 1 werkdag reactie!

  Waar wacht je nog op? Doe mee met ons Summer Strength traject en ontdek de kracht in jezelf.

  Om de goede begeleiding te bieden, hebben we slechts plaats voor 10 deelnemers. Vraag vandaag nog een gratis intake aan of meld je direct aan en wees verzekerd van deelname voor Summer Strength.