Aanvraag is vrijblijvend, binnen 1 werkdag reactie!

Gratis intake aanvragen

Ben jij klaar om een stap te zetten naar een gezondere en sportievere versie van jezelf? Fantastisch! Bij Fysio-Fit willen we je leren kennen en samen ontdekken hoe we jou kunnen helpen je fitnessdoelen te bereiken. Laten we aan de slag gaan met een gratis intakegesprek.

Jouw streven, onze expertise
Professioneel team voor jou
Variatie voor leuke workouts

Tijdens de gratis intake leren wij niet alleen over jou, maar geven we je ook een inkijkje bij Fysio-Fit. We bespreken je huidige fitnessniveau, doelen en eventuele beperkingen of blessures. Samen bespreken we welk lidmaatschap het beste bij jou past: van fitness en personal training tot groepslessen.
 
Binnen 1 werkdag reactie!

  Hoe werkt het?

  1. Plan een gesprek

  Vul het formulier in en geef aan wanneer het jou uitkomt. We nemen snel contact met je op om een geschikt tijdstip te bevestigen.

  2. Ontmoet ons

  Kom langs op de afgesproken tijd en vertel ons over jouw doelen, behoeften en verwachtingen.

  3. Personaliseer Jouw Plan

  Gebaseerd op het intakegesprek stellen we een plan op dat past bij jouw unieke doelen en levensstijl.

  4. Begin jouw reis

  Met het op maat gemaakte plan ben je klaar om je fitnessreis te beginnen. Of het nu gaat om kracht, uithoudingsvermogen, gewichtsverlies of gewoon gezonder leven, wij staan voor je klaar!

  Laten we samen beginnen!

  Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Klaar om die eerste stap te zetten? Geweldig! Vul het bovenstaande formulier in en laten we samen jouw fitnessreis plannen. We kijken er naar uit om je te ontmoeten en je te laten zien hoe we sporten met een glimlach bij Fysio-Fit! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Jouw fitnessdoelen zijn belangrijk voor ons, en we kunnen niet wachten om je te helpen ze te bereiken! Twijfel je welke sport bij je past? Doe onze gratis quiz om jouw sportieve avontuur te ontdekken.

  WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

  • 11evelien

   Door de enthousiaste Cross-Fit lessen van Wolter wordt ik uitgedaagd, waardoor ik net dat stapje extra zet. De lessen zijn zeer gevarieerd en een goede stok achter de deur. Wolter let goed op een juiste uitvoering en een goede techniek en hij weet dit professioneel over te brengen. Alle ingrediënten voor een goede work-out zijn aanwezig in zijn lessen. Ik kan het iedereen aanraden.

   Evelien de Bruijn
  • 11

   De combinatie tussen PT en voedingsgesprekken was voor mij perfect. Ik ben in 3 maanden ruim 10 kilo afgevallen. Door de voedingsgesprekken heb ik geleerd hoe je gezond kan eten op een manier die goed vol te houden is, geen streng dieet en wat lekkers af en toe mag. 

   Evelien
  • 11

   Er heerst een prettig sfeer in de sportschool en het is laagdrempelig. Inmiddels ben ik al 14,4 kilo afgevallen in 2 maanden tijd. Ik heb de juiste handvaten gekregen om zelf mee aan de slag te gaan!

   Berend
  11