Fysio-Fit reviews

Wat onze klanten zeggen
11

Ik sport nu al anderhalf jaar bij fysio fit en ik kom er graag voor de fitheid en gezelligheid!

11Andy
Andy Borger

Ik sport al rond 2 jaar met veel plezier bij Fysio-Fit. Er zijn hier veel fanatieke sporters en samen met de aardige collega’s voel ik mij altijd op mijn plek hier tijdens mijn training.

11Mark
Mark Veldhuis

Sinds enkele maanden ben ik weer aan het trainen bij Fysio-Fit. Vroeger heb ik veel gesport (dagelijks), maar nu ik meer vrije tijd heb ben ik 3x per week aan het sporten bij Fysio-Fit. In het begin ben ik begeleid door één van de trainers, daarna ben ik zelfstandig verder gegaan.

Ik hoop nog lang van de faciliteiten gebruik te kunnen maken. Er heerst een ontspannen en gezellige sfeer en voor vragen kun je altijd bij een trainer terecht. Tevens kun je ook deelnemen aan groepslessen.

11Review Rient
Rient

Sinds 2009 sport ik bij Fyiso-Fit. De sfeer is er altijd ontspannen en gezellig. Het liefst doe ik mee aan de groepslessen zoals pump, function of BBB. Met z’n allen trainen geeft energie.

11Review Anja
Anja

De sfeer in de sportschool is altijd goed! Als je vragen hebt kun je altijd om hulp en begeleiding vragen bij het vriendelijke personeel. In de anderhalf jaar dat ik nu bij Fysio-Fit sport, vind ik het nog steeds heel tof om bijna elke dag in de gym te zijn.

11Review Niels
Niels

Het sporten bij Fysio-Fit is leuk, dat komt omdat er een gezellige sfeer hangt. De werknemers bij Fysio-Fit willen je altijd overal mee helpen, zijn gezellig en altijd in voor een grapje. 

11Review Jorik
Jorik

Ik sport bij Fysio Fit Zuidhorn sinds september en heb het naar mijn zin, heb het gevoel dat ik met al mijn vragen terecht kan en dat er altijd een paar ogen zijn die je ook in

de gaten houden voor het geval er iets gebeurt of kan gebeuren. Een heel fijn warm gevoel waardoor je met veel zin heen gaat.

Vanuit het team is er interesse voor jou en willen ze graag met jou aan de gang. Waardoor je makkelijk het gesprek aangaat en je samen tot het gewenste resultaat komt. De liefde voor het vak straalt echt van het team af en het maakt echt niet uit wie jij bent en hoeveel ervaring je hebt ze staan echt klaar voor jou. Ik ben nog steeds super blij met mijn keuze.

11
Jan

Door de enthousiaste Cross-Fit lessen van Wolter wordt ik uitgedaagd, waardoor ik net dat stapje extra zet. De lessen zijn zeer gevarieerd en een goede stok achter de deur.
Wolter let goed op een juiste uitvoering en een goede techniek en hij weet dit professioneel over te brengen. Alle ingrediënten voor een goede work-out zijn aanwezig in zijn lessen. Ik kan het iedereen aanraden.

11evelien
Evelien de Bruijn

Ik krijg goede begeleiding tijdens de personal trainingen van personal trainer Annelyn. Er is veel variatie tijdens de personal trainingen in verschillende oefeningen, dit heb ik als heel prettig ervaren. Zonder begeleiding train ik toch minder voor opbouw van de spiermassa. Ook een top begeleiding bij het afvallen. Ik heb de juiste handvaten gekregen om zelf mee aan de slag te gaan, zodat ik het vooral op lange termijn ook vol kan houden. Dit vind ik namelijk erg belangrijk. Inmiddels ben ik al 14,4 kilo afgevallen in 2 maanden tijd. Er heerst een prettige sfeer in de sportschool en het is laagdrempelig. Onlangs ook een gezellige BBQ gehad met de sportschool, dit was heel leuk georganiseerd

11
Berend

De trainingen van Wolter zijn gevarieerd, intensief en motiverend. Zo geef je net dat stukje meer. Tijdens de oefeningen wordt je goed begeleid. Er is voldoende uitdaging in de lessen en na de training ben je blij dat je weer geweest bent!

11janneke
Janneke Dijkhuis

Na jaren toch maar waar de stap gezet, terug naar de sportschool. Via collega’s had ik al meerdere positieve verhalen gehoord over de Fysiofit in Noordhorn en ik kan zeggen, ze zijn allemaal waar. Zo is er een gemoedelijke sfeer, voldoende en goed apparatuur en een goede begeleiding. Deze begeleiding ervaar ik via Wolter en Annelyn. Om een stok achter de deur te hebben om toch weer te gaan sporten heb ik ervoor gekozen om gebruik te maken van de personal training. Deze krijg ik van Wolter en dit bevalt mij zeer goed. Elke les is weer andersen daardoor blijft het ook leuk om te doen. Door Annelyn ben ik meer op mijn voeding gaan letten. Dankzij haar let ik nu beter op wat ik wel en niet mag eten en wat goed is. Dankzij de combinatie van Annelyn haar voedingtips en Wolter zijn trainingen ben ik nu na 8 week  12kg afgevallen.

11stephen
Stephen Holtrop

Al een langere tijd worstelde ik met mijn gewicht, maar zelf kon ik niet het doorzettingsvermogen en de motivatie vinden om hier iets aan te doen. Door de begeleiding van Annelyn bij Fysiofit heb ik dit wel gevonden. De combinatie tussen Personal Training en voedingsgesprekken was voor mij perfect. De trainingen zijn uitdagend en elke keer anders zodat het leuk blijft. Door de voedingsgesprekken heb ik geleerd hoe je gezond kan eten op een manier die goed vol te houden is, geen streng dieet en wat lekkers af en toe mag.  Inmiddels sport ik iets meer dan 3 maand bij Fysiofit en ben ik ruim 10 kilo afgevallen, een resultaat waar ik heel erg blij mee ben!

11
Evelien

Al jaren ben ik lid van Fysiofit; voor wekelijkse personal training en af en toe een groepsles. Fysiofit is een gemoedelijke sportschool met veel persoonlijke aandacht. Ze kennen hun leden goed en begeleiden je heel persoonlijk, afhankelijk van je eigen doelen. Dat zie je ook terug in de verscheidenheid aan leden: variërend van jong en superfit tot wat ouder en werkend aan gewichtsafname en conditieverbetering. Een serieuze, persoonlijke en oergezellige sportschool!

11pieter
Pieter Jansen
11
11
11