Klaar voor de zomer met Fit for Summer!

Word fit en slank voor de zomer met ons bewezen programma.

Wil je deze zomer zelfverzekerd op het strand zijn? Met Fit for Summer helpen we je om af te slanken en fit te worden, zodat je volop kunt genieten van de zomer. Ons programma is gebaseerd op bewezen methoden en wordt ondersteund door experts in fitness, voeding en leefstijlcoaching.

Interesse? Wees er dan snel bij. Er zijn nog slechts 12 plaatsen beschikbaar.

 

Bekijk hieronder het programma.

Gratis intake aanvragen voor Fit for Summer

  Fit for Summer

  Met ons programma krijg je persoonlijke trainingssessies, voedingsadvies en leefstijlcoaching om je te helpen op koers te blijven en je doelen te bereiken. Onze deskundige trainers, diëtisten en leefstijlcoaches hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen naar een gezondere levensstijl. Met onze diepgaande kennis en persoonlijke aanpak zullen we je begeleiden en motiveren om het beste uit jezelf te halen.

  • Programma van 12 weken
  • Uitgebreide analyse & beweegscan waarin we samen kijken naar de doelen & huidige situatie (gewicht, conditie en kracht) 
  • Wekelijks personal training
  • Een trainingsplan op maat die je zelfstandig kan uitvoeren
  • Onbeperkt sporten inclusief groepslessen!
  • Optioneel: Dieetbegeleiding van een diëtist
  • De kosten voor dit traject bedragen € 150,- per maand (inclusief onbeperkt sporten én wekelijks een personal training)
  11

  Waarom kiezen voor Fit for Summer?

  Sneller Resultaat

  Trainen met een personal trainer plus dietist geeft twee keer zoveel resultaat als alleen trainen.

  Volledig op maat

  Het programma wordt volledig op maat gemaakt voor jouw individuele behoeften en doelen.

  Effectieve begeleiding

  Fit for Summer biedt persoonlijke begeleiding door een personal trainer, diëtist en leefstijlcoach.

  11squat

  Fit in de zomer

  Veel tevreden deelnemers hebben al succesvol ons Fit for Summer programma gevolgd. Lees hun verhalen en resultaten op onze website. Ze zijn niet alleen afgevallen, maar hebben ook meer zelfvertrouwen en energie gekregen. Sluit je aan bij deze groep gemotiveerde mensen en word ook een succesverhaal!

  WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

  • 11stephen

   Na jaren toch maar waar de stap gezet, terug naar de sportschool. Via collega’s had ik al meerdere positieve verhalen gehoord over de Fysiofit in Noordhorn en ik kan zeggen, ze zijn allemaal waar. Zo is er een gemoedelijke sfeer, voldoende en goed apparatuur en een goede begeleiding. Deze begeleiding ervaar ik via Wolter en Annelyn. Om een stok achter de deur te hebben om toch weer te gaan sporten heb ik ervoor gekozen om gebruik te maken van de personal training. Deze krijg ik van Wolter en dit bevalt mij zeer goed. Elke les is weer andersen daardoor blijft het ook leuk om te doen. Door Annelyn ben ik meer op mijn voeding gaan letten. Dankzij haar let ik nu beter op wat ik wel en niet mag eten en wat goed is. Dankzij de combinatie van Annelyn haar voedingtips en Wolter zijn trainingen ben ik nu na 8 week 12kg afgevallen.

   Stephen Holtrop
  • 11

   De combinatie tussen PT en voedingsgesprekken was voor mij perfect. Ik ben in 3 maanden ruim 10 kilo afgevallen. Door de voedingsgesprekken heb ik geleerd hoe je gezond kan eten op een manier die goed vol te houden is, geen streng dieet en wat lekkers af en toe mag. 

   Evelien
  • 11

   Ik ben erg tevreden met de begeleiding. Ik heb in mijn eetpatroon veel aangepast en het is goed vol te houden. Ik heb grote stappen gemaakt. De liefde voor het vak straalt echt van het team af. Het maakt niet uit wie je bent en hoeveel ervaring je hebt. 

   Jan
  11

  Plan een GRATIS intake

  Let op: ons Fit for Summer programma heeft beperkte plekken! We willen iedereen persoonlijke aandacht geven, daarom hebben we slechts 12 plekken beschikbaar. Wacht niet te lang, want vol is echt vol. Meld je vandaag nog aan om jouw plek te reserveren en mis deze kans niet om je voor te bereiden op een geweldige zomer.

  Gratis intake aanvragen voor Fit for Summer