•   Advies dat bij jou past
 •   Persoonlijke begeleiding
 •   Klanten beoordelen ons met een 5/5
 •   Jouw streven, onze expertise

Bereid je voor op een zomer vol avontuur met Fit for Summer!

Heb je er genoeg van om jezelf te verbergen onder lagen kleding? Wil je er deze zomer op je best uitzien en je gezond voelen? Dan is Fit for Summer het programma voor jou. Ons 12-weekse programma is ontworpen om je te helpen afvallen, spieren op te bouwen en een gezonde levensstijl aan te nemen.

Bekijk hieronder het programma.

Gratis intake aanvragen voor Fit for Summer

  Fit for Summer

  Met ons programma krijg je persoonlijke trainingssessies, voedingsadvies van een gecertificeerde diëtist en leefstijlcoaching om je te helpen op koers te blijven en je doelen te bereiken. We stellen een plan op dat past bij jouw behoeften en levensstijl, en geven je alle hulpmiddelen die je nodig hebt om te slagen.

  • Programma van 12 weken
  • Uitgebreide analyse & beweegscan waarin we samen kijken naar de doelen & huidige situatie (gewicht, conditie en kracht) 
  • Wekelijkse personal trainingen
  • Een trainingsplan op maat die je zelfstandig kan uitvoeren
  • Onbeperkt sporten, maak eventueel gebruik van groepslessen en de sauna
  • Dieetbegeleiding van een diëtist
  11

  Waarom kiezen voor Fit for Summer?

  Sneller Resultaat

  Trainen met een personal trainer plus dietist geeft twee keer zoveel resultaat als alleen trainen.

  Volledig op maat

  Het programma wordt volledig op maat gemaakt voor jouw individuele behoeften en doelen.

  Effectieve begeleiding

  Fit for Summer biedt persoonlijke begeleiding door een personal trainer, diëtist en leefstijlcoach.

  11

  Fit in de zomer

  Onze deskundige trainers zorgen ervoor dat je het maximale uit elke trainingssessie haalt, terwijl onze diëtist je helpt bij het kiezen van de juiste voeding voor jouw doelen. Met onze leefstijlcoaching leer je hoe je jouw nieuwe gezonde gewoonten kunt integreren in je dagelijkse leven.

  WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

  • 11stephen

   Na jaren toch maar waar de stap gezet, terug naar de sportschool. Via collega’s had ik al meerdere positieve verhalen gehoord over de Fysiofit in Noordhorn en ik kan zeggen, ze zijn allemaal waar. Zo is er een gemoedelijke sfeer, voldoende en goed apparatuur en een goede begeleiding. Deze begeleiding ervaar ik via Wolter en Annelyn. Om een stok achter de deur te hebben om toch weer te gaan sporten heb ik ervoor gekozen om gebruik te maken van de personal training. Deze krijg ik van Wolter en dit bevalt mij zeer goed. Elke les is weer andersen daardoor blijft het ook leuk om te doen. Door Annelyn ben ik meer op mijn voeding gaan letten. Dankzij haar let ik nu beter op wat ik wel en niet mag eten en wat goed is. Dankzij de combinatie van Annelyn haar voedingtips en Wolter zijn trainingen ben ik nu na 8 week 12kg afgevallen.

   Stephen Holtrop
  • 11

   De combinatie tussen PT en voedingsgesprekken was voor mij perfect. Ik ben in 3 maanden ruim 10 kilo afgevallen. Door de voedingsgesprekken heb ik geleerd hoe je gezond kan eten op een manier die goed vol te houden is, geen streng dieet en wat lekkers af en toe mag. 

   Evelien
  • 11

   Ik ben erg tevreden met de begeleiding. Ik heb in mijn eetpatroon veel aangepast en het is goed vol te houden. Ik heb grote stappen gemaakt. De liefde voor het vak straalt echt van het team af. Het maakt niet uit wie je bent en hoeveel ervaring je hebt. 

   Jan
  11

  Plan een GRATIS intake

  Schrijf je vandaag nog in voor Fit for Summer en bereid je voor om deze zomer de beste versie van jezelf te zijn. Met ons programma heb je de tools die je nodig hebt om af te vallen, spieren op te bouwen en je gezond te voelen. Wacht niet langer, het is tijd om te investeren in jezelf en je gezondheid!

  Gratis intake aanvragen voor Fit for Summer