Ontdek Kabouterbootcamp:

De Perfecte Start voor Motorische Vaardigheden van jouw Peuter!

Welkom bij Kabouterbootcamp, hét programma dat de motorische vaardigheden van peuters in de leeftijd van 2 en 3 jaar een vliegende start geeft! Ons spannende 12-weken durende avontuur staat garant voor lachen, spelen en bewegen, allemaal in een veilige en ondersteunende omgeving.

 

Gratis proefles aanvragen voor Kabouterbootcamp

  Waarom Kabouterbootcamp?

  Bij Kabouterbootcamp dompelen peuters van 2 en 3 jaar zich onder in een wereld van spel en beweging. Van dansen tot balanceren, elke maandagochtend bruist van plezier en ontwikkeling. Onze deskundige begeleiding stimuleert motorische vaardigheden terwijl jouw peuter nieuwe vriendjes maakt. Ouders kunnen zelf sporten met ons unieke combi-lidmaatschap. Kies voor actie, kies voor Kabouterbootcamp!

  • Elke Maandagochtend: Ons programma vindt plaats op maandagochtend van 10:45 tot 11:30 uur. Dit betekent dat je week begint met positieve energie en enthousiast bewegen!
  • Slechts €25,- per maand voor een 12-weken durend programma boordevol motorische avonturen. Een combi-lidmaatschap bedraagt €65,- per maand.
  11

  Waarom kiezen voor Kabouterbootcamp?

  Bewezen Motorische Ontwikkeling

  Ons programma is ontworpen om de basisvormen van beweging te verkennen en te versterken. Van dansen tot springen, balanceren tot rollen – we stimuleren de natuurlijke nieuwsgierigheid van peuters terwijl ze hun motorische vaardigheden ontwikkelen.

  Leerzaam Speelplezier

  Bij Kabouterbootcamp draait alles om leren door te spelen. Jouw kind zal niet alleen genieten van leuke activiteiten, maar zal ook essentiële sociale vaardigheden opdoen door interactie met andere kinderen in hun leeftijdsgroep.

  Combi-Lidmaatschap voor Ouders

  Wist je dat terwijl jouw kinderen plezier hebben bij Kabouterbootcamp, jij zelf kunt genieten van jouw sportieve tijd in onze fitness? Ons flexibele combi-lidmaatschap geeft jou de gelegenheid om zelf ook actief te blijven terwijl de kleintjes bezig zijn.

  11

  Schrijf je nu in

  Mis deze kans niet om jouw peuter een geweldige start te geven in motorische ontwikkeling en plezier. Schrijf je vandaag nog in voor Kabouterbootcamp en maak gebruik van ons unieke combi-lidmaatschap.

  Plan een GRATIS proefles

  Bij Kabouterbootcamp geloven we in de kracht van beweging en spel voor de jongsten. Sluit je aan bij ons programma en geef jouw kind een voorsprong in beweging en plezier!
   

  Let op: Plaatsen zijn beperkt en worden snel gevuld. Het maximaal aantal peuters is 10, dus wees er snel bij om teleurstelling te voorkomen.

  Gratis proefles aanvragen voor kabouterbootcamp