Over Ons – sporten met een glimlach

Welkom bij Fysio-Fit, waar we geloven dat sporten meer is dan alleen beweging. Onze missie is om sporten een beetje leuker te maken, en dat doen we door persoonlijke aandacht, sociale interactie en deskundige begeleiding.

Onze missie

Bij Fysio-Fit hebben we een gewaagde missie: we willen jou een positieve kijk op sporten geven. We begrijpen dat beweging vaak als een verplichting kan aanvoelen, maar wij geloven dat sporten een bron van plezier en vitaliteit kan zijn. Met ons motto “Sporten Met Een Glimlach” streven we ernaar om positiviteit en enthousiasme in elk onderdeel van jouw fitnessreis te brengen.

11

Wat we bieden

Gezond met plezier

We zijn er trots op dat we meer zijn dan alleen een sportschool; we zijn een gezondheidscentrum waar trainen, bewegen en gezondheid samen komen. Door goede samenwerking tussen fitness trainers, personal trainers, diëtisten, fysiotherapeuten, vitaliteitscoaches en een huidtherapeut, helpen wij jou graag op weg met een goede gezondheid. Onze deskundige trainers zorgen ervoor dat jouw sport- en gezondheidsroutine boeiend en uitdagend blijft, terwijl je plezier ervaart van elke stap op weg naar een gezonder leven.

Persoonlijke training

Bij Fysio-Fit begrijpen we dat iedereen unieke behoeften en doelen heeft. Onze personal trainers zijn er om jou persoonlijke begeleiding te bieden die is afgestemd op jouw specifieke wensen. Met hun expertise en toewijding helpen ze je niet alleen jouw doelen te bereiken, maar ook om er plezier aan te beleven.

Samen bewegen

Wij zijn trots op onze inzet voor het leveren van hoogwaardige diensten die verder gaan dan traditionele fitnesservaringen. Ons team van professionals is gepassioneerd en toegewijd om jou te ondersteunen in jouw streven naar een gezonder en vitaler leven. We blijven ons inzetten om fitness een plezierige reis te maken voor iedereen die bij Fysio-Fit binnenkomt.

Meet the Team

11

Johan

11

Monika

11

Milly

11

Giselle

11

Rian

11

Annelyn

Zet Jij de volgende stap?

Benieuwd naar hoe we sporten leuk maken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen of een bezoek te brengen aan ons sportcentrum. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Fysio-Fit, waar sporten begint met een glimlach

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

 • 11evelien

  Door de enthousiaste Cross-Fit lessen van Wolter wordt ik uitgedaagd, waardoor ik net dat stapje extra zet. De lessen zijn zeer gevarieerd en een goede stok achter de deur. Wolter let goed op een juiste uitvoering en een goede techniek en hij weet dit professioneel over te brengen. Alle ingrediënten voor een goede work-out zijn aanwezig in zijn lessen. Ik kan het iedereen aanraden.

  Evelien de Bruijn
 • 11

  De combinatie tussen PT en voedingsgesprekken was voor mij perfect. Ik ben in 3 maanden ruim 10 kilo afgevallen. Door de voedingsgesprekken heb ik geleerd hoe je gezond kan eten op een manier die goed vol te houden is, geen streng dieet en wat lekkers af en toe mag. 

  Evelien
 • 11

  Er heerst een prettig sfeer in de sportschool en het is laagdrempelig. Inmiddels ben ik al 14,4 kilo afgevallen in 2 maanden tijd. Ik heb de juiste handvaten gekregen om zelf mee aan de slag te gaan!

  Berend
11