fbpx

WORD STERKER, FITTER, SLANKER & GEZONDER

In het dagelijks leven word je constant geconfronteerd met verschillende bewegingen; opstaan, lopen/rennen naar de bus, iets oppakken, wegzetten, opruimen etc. Door op een functionele manier te trainen leer je beter om te gaan met bewegingen die weer op hun beurt grote waarde hebben in je dagelijks leven. Daarnaast is functioneel trainen een uitstekende manier om snel af te slanken en fit te worden.

Voor wie is Functioneel Trainen
Met de juiste begeleiders is functioneel trainen geschikt voor iedereen; jong & oud, beginners of gevorderden. Functioneel Trainen is een training middels oefeningen die aansluiten bij de situaties in het dagelijks leven. Experts zeggen: Functioneel trainen is het trainen van beweging, niet van spiermassa.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Heb je interesse in Function, maar heb je nog een aantal vragen? We gaan graag met je rond te tafel zitten om onze gehele service en methodes in detail uit te leggen en om te horen hoe we jou kunnen helpen! Vul het formulier in en we zullen contact met je opnemen voor het maken van een afspraak.