fbpx

FITNESS

Geen excuses. Laat ons jou helpen met het bereiken van je doelen.

WORD STERKER, FITTER, SLANKER & GEZONDER

Fysio-Fit heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een veelzijdig fitnesscentrum waar diverse beweegprogramma’s en fysiotherapie worden aangeboden. Sinds september 2007 is het fitnesscentrum verhuisd naar de Industrieweg in Noordhorn met ruim 900m2 aan moderne fitnessapparatuur en wellness faciliteiten. Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit zijn de drie pijlers van Fysio-Fit.

Wat wij bieden

KRACHTTRAINING

In onze centrum kunt u doelgericht trainen aan uw persoonlijke doelstelling; het opbouwen van spiermassa, spierconditie opbouwen, rugtraining, hersteltraining, sportspecifiek trainen of puur voor sporten voor uw gezondheid. Krachttraining heeft namelijk een positieve invloed op uw gezondheid.

CARDIO

Onze ruime fitnessruimte is volledig ingericht met moderne Cardio & fitness. Deze aantrekkelijke, stijlvolle toestellen zijn eenvoudig in het gebruik. Hierdoor bereikt u gemakkelijk en comfortabel de doelen die u voor uw training heeft gesteld. Wij maken gebruik van de nieuwste machines van Matrix, waarop je zelfs tijdens je trainingen o.a. naar YouTube kan kijken

SUPPORT EN MOTIVATIE

Het behalen van je fitness doelen is niet alleen de combinatie van een goede training en het kiezen van de juiste voeding. Ook gaat het over gemotiveerd en toegewijd blijven. Het gaat over het vinden van een ideale lifestyle voor jou en het hebben van een gezonde relatie met training, voeding, uitdagingen en zelfverbetering. Wij helpen jou op weg.

Succesverhalen

ik heb ontdekt dat sporten super leuk, fijn en lekker is. Ik voel mij zeer voldaan.

Leonie

Eigenlijk heeft fysiofit voor mij alles wat ik in een sportschool zoek, zelfs nog meer.

Joke

Ik voel me een stuk fitter en de goede sfeer en begeleiding bij Fysio Fit bevalt mij!

Klaus

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Heb je interesse in onze fitness mogelijkheden, maar heb je nog een aantal vragen? We gaan graag met je rond te tafel zitten om onze gehele service en methodes in detail uit te leggen en om te horen hoe we jou kunnen helpen! Vul het formulier in en we zullen contact met je opnemen voor het maken van een afspraak.