ONTDEK ONZE FITNESS WERELD

Bij ons draait fitness om meer dan alleen oefeningen. Het gaat om plezier, vooruitgang en een gezonde levensstijl en dat alles met een glimlach. Word sterker, energieker en vitaler bij Fysio-Fit.

Proefles is vrijblijvend, binnen 1 werkdag reactie!

Gratis proefles aanvragen voor fitness

  Waarom kiezen voor fitness

  Ruim Fitnessaanbod

  Wij hebben een breed aanbod aan trainingen. Een ruim scala aan apparaten biedt voor ieder wat wils.

  Kundige Fitnesstrainers

  Onze trainers geven jou de juiste adviezen en tips om blessures te voorkomen.

  Goede Uitleg

  Uitgebreide uitleg over ons trainingsaanbod. Uitstekende begeleiding en een trainingsplan op maat.

  Onze fitness filosofie

  Bij Fysio-Fit geloven we dat fitness een avontuur hoort te zijn, geen verplichting. Onze toegewijde trainers en coaches zijn er om je te helpen jouw fitnessdoelen te bereiken op een manier die leuk en motiverend is. Of je nu nieuw bent in de fitnesswereld of een doorgewinterde sporter, onze sportschool biedt voor ieder wat wils.

  11fitness

  Twijfel je of fitness bij je past?

  Verken je ideale sportmatch met onze gratis quiz! 

  Meet the Team

  11

  Stijn

  11

  Dessi

  11

  Wolter

  11fitness

  Trainingsmogelijkheden

  Ontdek een uitgebreide reeks fitnessapparatuur en gewichten die is ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen. Van cardio-apparaten tot krachttrainingsmachines en functionele fitnessruimtes, we hebben alles wat je nodig hebt om je trainingen divers en boeiend te houden.

   

  Persoonlijke Begeleiding

  We begrijpen dat één maat niet voor iedereen past. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding op basis van jouw behoeften en doelen. Onze deskundige trainers staan klaar om je te helpen bij elke stap van je fitnessreis, van het opstellen van een op maat gemaakt trainingsplan tot het aanmoedigen van je successen

  Fitness met een Glimlach

  Onze missie is duidelijk: we willen fitness leuk maken. Ongeacht je leeftijd, niveau of sportachtergrond, ons doel is om je te laten glimlachen terwijl je aan je gezondheid werkt. Bij Fysio-Fit draait het niet alleen om fysieke resultaten, maar ook om het genieten van het proces.

   

  Bezoek ons!

  Benieuwd naar wat Fysio-Fit te bieden heeft? Kom langs en ervaar zelf de positieve sfeer, de faciliteiten en onze behulpzame trainers. We kijken ernaar uit om je te helpen ontdekken hoe fitness met een glimlach eruitziet.

  11fitness

  WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

  • 11evelien

   Door de enthousiaste Cross-Fit lessen van Wolter wordt ik uitgedaagd, waardoor ik net dat stapje extra zet. De lessen zijn zeer gevarieerd en een goede stok achter de deur. Wolter let goed op een juiste uitvoering en een goede techniek en hij weet dit professioneel over te brengen. Alle ingrediënten voor een goede work-out zijn aanwezig in zijn lessen. Ik kan het iedereen aanraden.

   Evelien de Bruijn
  • 11

   De combinatie tussen PT en voedingsgesprekken was voor mij perfect. Ik ben in 3 maanden ruim 10 kilo afgevallen. Door de voedingsgesprekken heb ik geleerd hoe je gezond kan eten op een manier die goed vol te houden is, geen streng dieet en wat lekkers af en toe mag. 

   Evelien
  • 11

   Er heerst een prettig sfeer in de sportschool en het is laagdrempelig. Inmiddels ben ik al 14,4 kilo afgevallen in 2 maanden tijd. Ik heb de juiste handvaten gekregen om zelf mee aan de slag te gaan!

   Berend
  11

  Veelgestelde vragen

  Wat zijn de kosten?

  De kosten zijn afhankelijk van de begeleiding die jij nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Ook bepaald de duur van jouw programma de kosten. Tijdens een intake bepalen we samen met jou welke mate van begeleiding jij wenst en nodigt hebt om jouw doelen te behalen. Een intake is altijd gratis en vrijblijvend.

  Wil je een gratis intake plannen, klik dan hier. Wil je liever via de website bekijken welk programma geschikt is voor jou, klik dan hier.

  Hoe ziet een intake eruit?

  Tijdens een intake bespreken wij welke doelen jij wilt behalen en hoe jij deze wilt behalen. We gaan na wat je al hebt gedaan om je doel te bereiken en welke activiteiten jij graag wilt doen om je doelen te bereiken. Op basis hiervan adviseren wij welke programma’s geschikt zijn om jouw doelen te behalen en welke ondersteuning je van ons mag verwachten.

  Ook krijg je tijdens de intake een indruk van ons sportcentrum, kun je de sportruimtes zien en heb je een mogelijkheid om een proefles te plannen.

  Krijg ik een trainingsplan?

  Dat is natuurlijk helemaal aan jezelf of je dit wilt en nodig hebt. Heb je al veel ervaring en wil je geen ondersteuning van ons, dan kun je gewoon komen sporten. Wij willen er alles aan doen om jou te helpen met het behalen van jouw doelen. Daarom denken we graag met je mee over een geschikt trainingsplan en kun je dit trainingsplan terugzien in onze app. We nemen het trainingsplan samen met jou door, bekijken je uitvoering en corrigeren waar mogelijk. Via onze app kan jij je vorderingen bijhouden en tijdens de periodieke evaluatiegesprekken kunnen we jouw plan verder uitbouwen.

  Ik heb een blessure, kan ik dan wel sporten?

  Dit is afhankelijk van de blessure, maar vaak zijn er genoeg mogelijkheden om ondanks de blessure te blijven sporten. Wij kunnen, in overleg met jouw of onze fysiotherapeut, bekijken welke oefeningen geschikt zijn en welke je beter kunt overslaan.

  Tijdens een intake komt dit altijd aan bod en bespreken we de mogelijkheden voordat je gaat beginnen. Klik hier, om een intake te plannen.

  Hoe oud moet je zijn om te beginnen met fitness?

  In principe kun je jong beginnen met fitness alleen is de mate van begeleiding wel belangrijk. Je wilt namelijk niet dat je blessures krijgt door overbelasting of een onjuiste uitvoering. Wij merken dat jongeren vanaf 15 jaar wat serieuzer worden en ook serieuzer omgaan met de trainingen. Daarom is zelfstandig sporten vanaf 15 jaar bij ons mogelijk. Ben je jonger en wil je toch starten met fitness? Dat kan, maar dan uitsluitend onder begeleiding.

  Tijdens een intake kunnen we bepalen welke mate van begeleiding nodig is, plan daarom hier je intake.

  Proefles is vrijblijvend, binnen 1 werkdag reactie!

  Gratis proefles aanvragen voor fitness