•   Advies dat bij jou past
 •   Persoonlijke begeleiding
 •   Klanten beoordelen ons met een 5/5
 •   Jouw streven, onze expertise

FITNESS

Lekker trainen zonder last te hebben van de kou en de regen buiten: dat kan in onze fitnessruimte.

Gratis intake aanvragen voor fitness

  Fitness

  Het is hier mogelijk om op allerlei mogelijke manieren te trainen. Zo kun je werken aan je conditie, uithoudingsvermogen, kracht of balans. Op deze manier bereik jij gemakkelijk en snel jouw doelen en word jij een fittere, gezondere en sterkere versie van jouzelf! Zowel de beginnend sporter als de degene met ervaring weet zich raad met het ruime fitnessaanbod!

  11fitness

  Waarom kiezen voor fitness

  Ruim Fitnessaanbod

  Wij hebben een breed aanbod aan trainingen. Een ruim scala aan apparaten biedt voor ieder wat wils.

  Kundige Fitnesstrainers

  Onze trainers geven jou de juiste adviezen en tips om blessures te voorkomen.

  Goede Uitleg

  Uitgebreide uitleg over ons trainingsaanbod. Uitstekende begeleiding en een trainingsplan op maat.

  11fitness

  Wat ga je doen

  Onze fitness biedt voor ieder wat wils. De cardioruimte is voorzien van loopbanden, crosstrainers, roeimachines en fietsen. Dit biedt de ideale omgeving om te werken aan jouw conditie en uithoudingsvermogen. Een ruime hoeveelheid aan krachtapparaten mag natuurlijk niet ontbreken. Door de grote diversiteit aan apparaten kan jij in onze fitness iedere mogelijke spiergroep trainen. Bovenlichaam, onderlichaam, core of misschien wel een combinatie hiervan: geen spiergroep blijft achter in onze fitness!
   
  Om ervoor te zorgen dat jij het uiterste uit jouw training haalt, lopen er kundige beweegadviseurs door de zaal die jou juiste tips en adviezen geven! Hulp nodig? Geen enkel probleem! Door onze uitgebreide opstart zullen onze beweegadviseurs jou in een aantal afspraken wegwijs maken in de fitness. Een goede uitleg van de oefeningen, persoonlijke tips en een trainingsplan op maat! Juist als je minder fit, geblesseerd of onzeker bent, kunnen onze beweegadviseurs je voorzien van sportadvies.

  WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

  • 11evelien

   Door de enthousiaste Cross-Fit lessen van Wolter wordt ik uitgedaagd, waardoor ik net dat stapje extra zet. De lessen zijn zeer gevarieerd en een goede stok achter de deur. Wolter let goed op een juiste uitvoering en een goede techniek en hij weet dit professioneel over te brengen. Alle ingrediënten voor een goede work-out zijn aanwezig in zijn lessen. Ik kan het iedereen aanraden.

   Evelien de Bruijn
  • 11

   De combinatie tussen PT en voedingsgesprekken was voor mij perfect. Ik ben in 3 maanden ruim 10 kilo afgevallen. Door de voedingsgesprekken heb ik geleerd hoe je gezond kan eten op een manier die goed vol te houden is, geen streng dieet en wat lekkers af en toe mag. 

   Evelien
  • 11

   Er heerst een prettig sfeer in de sportschool en het is laagdrempelig. Inmiddels ben ik al 14,4 kilo afgevallen in 2 maanden tijd. Ik heb de juiste handvaten gekregen om zelf mee aan de slag te gaan!

   Berend
  11

  Join now

  Wil jij gebruik maken van ons ruime fitness aanbod? 

  Gratis intake aanvragen voor fitness