Fitness

Fitness

Lekker trainen zonder last te hebben van de kou en de regen buiten: dat kan in onze fitnessruimte. Het is hier mogelijk om op allerlei mogelijke manieren te trainen. Zo kun je werken aan je conditie, uithoudingsvermogen, kracht of balans. Op deze manier bereik jij gemakkelijk en snel jouw doelen en word jij een fittere, gezondere en sterkere versie van jouzelf! Zowel de beginnend sporter als de degene met ervaring weet zich raad met het ruime fitnessaanbod!

11
11

Wat ga je doen

Onze fitness biedt voor ieder wat wils. De cardioruimte is voorzien van loopbanden, crosstrainers, roeimachines en fietsen. Dit biedt de ideale omgeving om te werken aan jouw conditie en uithoudingsvermogen. Een ruime hoeveelheid aan krachtapparaten mag natuurlijk niet ontbreken. Door de grote diversiteit aan apparaten kan jij in onze fitness iedere mogelijke spiergroep trainen. Bovenlichaam, onderlichaam, core of misschien wel een combinatie hiervan: geen spiergroep blijft achter in onze fitness!

Om ervoor te zorgen dat jij het uiterste uit jouw training haalt, lopen er kundige beweegadviseurs door de zaal die jou juiste tips en adviezen geven! Hulp nodig? Geen enkel probleem! Door onze uitgebreide opstart zullen onze beweegadviseurs jou in een aantal afspraken wegwijs maken in de fitness. Een goede uitleg van de oefeningen, persoonlijke tips en een trainingsplan op maat! Juist als je minder fit, geblesseerd of onzeker bent, kunnen onze beweegadviseurs je voorzien van sportadvies.

Waarom kiezen voor fitness

Ruim Fitnessaanbod

Wij hebben een breed aanbod aan trainingen. Een ruim scala aan apparaten biedt voor ieder wat wils.

Kundige Fitnesstrainers

Onze trainers geven jou de juiste adviezen en tips om blessures te voorkomen.

Goede Uitleg

Uitgebreide uitleg over ons trainingsaanbod. Uitstekende begeleiding en een trainingsplan op maat.

Join now

Wil jij gebruik maken van ons ruime fitness aanbod?