Direct lid worden

Ben jij klaar om de eerste stap te zetten naar een gezondere en sportievere levensstijl? Bij Fysio-Fit geloven we dat sporten niet alleen goed is voor je lichaam, maar ook voor je geest. Het enige wat je hoeft te doen is het onderstaande formulier in te vullen en ontdek hoe fitness met een glimlach eruitziet!

  1. Kies je abonnementsvorm

  Fitness & groeplessenPersonal training

  2. Ben je jonger dan 18 jaar of student?

  JaNee

  3. Kies jouw lidmaatschap (fitness & groepslessen)

  *Inschrijfkosten: €15 (€5,- ledenpas en €10,- opstartkosten).

  Maandelijks opzegbaar - €59 p/m9 maanden - €54 p/m15 Maanden - €49 p/m (AANBEVOLEN)

  3. Kies jouw lidmaatschap (fitness & groepslessen)

  *Inschrijfkosten: €15 (€5,- ledenpas en €10,- opstartkosten).

  Maandelijks opzegbaar - €49 p/m9 maanden - €44 p/m15 Maanden - €39 p/m (AANBEVOLEN)

  3. Kies jouw lidmaatschap (personal training)

  *Inschrijfkosten: €15 (€5,- ledenpas en €10,- opstartkosten).

  1x per week PT - € 1502x per week PT - €220 (AANBEVOLEN)3x per week PT - €290

  4. Persoonlijke gegevens

   

  • Sporten Met Een Glimlach:
   Ons motto zegt het al. We zijn vastbesloten om fitness leuk en aangenaam te maken. Geen saaie routines of eentonige oefeningen. We streven ernaar om elke fitnesservaring een positieve en energieke belevenis te maken.
  • Persoonlijke Aandacht:
   Bij Fysio-Fit ben je geen nummer. Ons team van deskundige trainers en coaches staat klaar om jou persoonlijk te begeleiden op basis van jouw doelen en behoeften. Jouw streven is onze expertise!
  • Sociale Interactie:
   Onze groepslessen brengen mensen samen die dezelfde passie delen. Samen sporten is niet alleen effectiever, maar ook leuker!

  Lidmaatschapsopties

  We begrijpen dat iedereen unieke behoeften heeft. Daarom hebben wij verschillende lidmaatschappen die passen bij jouw levensstijl en doelen:

  • Fitness Lidmaatschap:
   Onbeperkte toegang tot al onze fitnessfaciliteiten. Maak gebruik van een scala aan apparatuur en train op jouw eigen tempo.
  • Personal Training Lidmaatschap:
   Krijg één-op-één begeleiding van onze ervaren personal trainers. Elk programma wordt afgestemd op jouw doelen en voortgang.
  • Groepslessen Lidmaatschap:
   Doe mee met onze energieke groepslessen. Kies uit verschillende lessen, van krachttraining tot cardio en meer.

  WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

  • 11evelien

   Door de enthousiaste Cross-Fit lessen van Wolter wordt ik uitgedaagd, waardoor ik net dat stapje extra zet. De lessen zijn zeer gevarieerd en een goede stok achter de deur. Wolter let goed op een juiste uitvoering en een goede techniek en hij weet dit professioneel over te brengen. Alle ingrediënten voor een goede work-out zijn aanwezig in zijn lessen. Ik kan het iedereen aanraden.

   Evelien de Bruijn
  • 11

   De combinatie tussen PT en voedingsgesprekken was voor mij perfect. Ik ben in 3 maanden ruim 10 kilo afgevallen. Door de voedingsgesprekken heb ik geleerd hoe je gezond kan eten op een manier die goed vol te houden is, geen streng dieet en wat lekkers af en toe mag. 

   Evelien
  • 11

   Er heerst een prettig sfeer in de sportschool en het is laagdrempelig. Inmiddels ben ik al 14,4 kilo afgevallen in 2 maanden tijd. Ik heb de juiste handvaten gekregen om zelf mee aan de slag te gaan!

   Berend
  11