•   Advies dat bij jou past
 •   Persoonlijke begeleiding
 •   Klanten beoordelen ons met een 5/5
 •   Jouw streven, onze expertise

FIT IN 2023 MET PERSONAL TRAINING

Met personal training haal jij het maximale uit jouw training. Met behulp van onze enthousiaste trainers ben je meer gemotiveerd om net dat beetje extra te geven. Onze personal training wordt speciaal afgestemd op jou.

Beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Gratis intake aanvragen voor personal training

  De perfect stok achter de deur

  Door het trainen met een personal trainer heb jij altijd een stok achter de deur. Juist op de dagen waarop je minder gemotiveerd bent zorgen onze trainers dat jij toch in beweging komt om jouw doel te behalen, zodat je met een voldaan gevoel de deur uit gaat!

  11
  11

  Training op maat

  Onze personal trainers leveren maatwerk. Aan de hand van een uitgebreide beweeganalyse, gecombineerd met jouw doelen en eventuele blessures maken zij een trainingsprogramma op maat. Onze trainers letten op een juiste uitvoering, techniek en houding, zodat je geen blessures oploopt. Geen training is hetzelfde en de oefeningen zijn verassend, uitdagend en gevarieerd. Of het nu gaat om meer kracht, een betere conditie of een beter figuur. Met een gevarieerde training bij een personal trainer zijn jouw sportsessies nooit meer saai. Hierdoor behaal je binnen no time en op leuke wijze jouw gewenste resultaat.

  Waarom kiezen voor personal training

  Veilig en Verantwoord Sporten

  Trainen met een personal trainer maakt jouw training effectiever, veiliger en leuker

  Beter Resultaat

  Met Personal Training haal je meer uit je training, dan wanneer je alleen traint. PT is een perfecte stok achter de deur.

  Beter Gemotiveerd

  Personal Training zorgt ervoor dat je gemotiveerd raakt en wat extra uit jezelf haalt.

  11

  Voel je prettig

  Wij hebben niet alleen aandacht voor de training, maar ook voor jou als persoon. Door persoonlijke aandacht van onze trainers voel jij je prettig en creëren wij een veilige en vertrouwde omgeving. Jouw streven is onze expertise.

  WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

  • 11janneke

   De trainingen van Wolter zijn gevarieerd, intensief en motiverend. Zo geef je net dat stukje meer. Tijdens de oefeningen wordt je goed begeleid. Er is voldoende uitdaging in de lessen en na de training ben je blij dat je weer geweest bent!

   Janneke Dijkhuis
  • 11

   De combinatie tussen PT en voedingsgesprekken was voor mij perfect. Ik ben in 3 maanden ruim 10 kilo afgevallen. Door de voedingsgesprekken heb ik geleerd hoe je gezond kan eten op een manier die goed vol te houden is, geen streng dieet en wat lekkers af en toe mag. 

   Evelien
  • 11

   Ik ben erg tevreden met de begeleiding. Ik heb in mijn eetpatroon veel aangepast en het is goed vol te houden. Ik heb grote stappen gemaakt. De liefde voor het vak straalt echt van het team af. Het maakt niet uit wie je bent en hoeveel ervaring je hebt. 

   Jan
  11

  Plan een GRATIS intake

  Heb jij een stok achter de deur nodig om jouw doelstelling te bereiken en vind jij persoonlijke aandacht en gevarieerde trainingen belangrijk? Vraag dan nu een gratis intake aan.

  Gratis intake aanvragen voor personal training