fbpx

WORD STERKER, FITTER, SLANKER & GEZONDER

ZUMBA Fitness is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinomuziek, zoals Salsa, Merengue maar ook Flamenco en Hip Hop. Zumba kent geen moeilijke choreografie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en toch een complete workout volgen. Iedere les geeft een feestgevoel.

Zumba kan goed helpen bij het bereiken van gewichtsverlies. Al na een paar weken voel je verbetering aan je taille en dijbenen. Maar Zumba is vooral leuk, makkelijk en effectief. Je hoeft niet te kunnen dansen of goed gecoördineerd te zijn om Zumba te doen. De vrolijke muziek werkt aanstekelijk. Het is makkelijk te volgen, dus geen moeilijke choreografie en je hoeft niets te onthouden. Zumba is voor alle leeftijden en alle fitness niveaus toegankelijk. Daarom is het makkelijk vol te houden.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Heb je interesse in Zumba, maar heb je nog een aantal vragen? We gaan graag met je rond te tafel zitten om onze gehele service en methodes in detail uit te leggen en om te horen hoe we jou kunnen helpen! Vul het formulier in en we zullen contact met je opnemen voor het maken van een afspraak.