Aanvraag is vrijblijvend, binnen 1 werkdag reactie!

Gratis proefles aanvragen voor pump

  Pump in het kort

  Van de benen tot de borst, van de billen tot de biceps: met behulp van gewichten en halters worden alle spieren onder handen genomen. Na een korte warming-up zijn de benen als eerste spiergroep aan de beurt. Vanaf hier worden alle grote spiergroepen in het lichaam om de beurt aan het werk gezet. Met soms wel honderd herhalingen per spiergroep behaal jij binnen no-time resultaat! De vrolijke muziek en de nieuwste hitjes helpen jou met gemak en plezier door de training heen.

  Last van blessures? Zwanger? Bang om de verkeerde houding aan te nemen? Dit is allemaal geen punt! Dankzij de professionele begeleiding van onze instructeurs is het altijd mogelijk om mee te doen met een lesje pump!

  Onder het genot van de leukste muziek word jij door onze enthousiaste instructeurs gemotiveerd om het best uit jezelf te halen. Zo ga je altijd een stapje verder dan je in je eentje zou gaan en worden jouw grenzen per les verlegd. Die extra herhalingen en extra kilo’s op jouw stang zorgen ervoor dat jij in korte tijd fitter, sterker en slanker wordt!

  Voordelen van Pump

  Motiverende en kundige instructeurs

  Vrolijke opzwepende muziek.

  Snel zichtbaar resultaat

  Fitter, sterker en slanker.

  In een uur tijd alle spieren getraind

  Geschikt voor iedereen.

  Pump Overzicht

  11

  Wat

  Intensieve full-body barbell workout

  11

  Wanneer

  • Dinsdag 19.00-19.45
  • Donderdag 20.30-21.15
  11

  Waarom

  Wil jij door een motiverende training met leuke muziek fitter, slanker en sterker worden? Dan is pump dé training voor jou!

  11

  Onze Trainers

  11

  Monika

  11

  Gary

  Aanvraag is vrijblijvend, binnen 1 werkdag reactie!

  Wil jij graag op de leukste muziek alle spieren onder handen nemen met behulp van gewichten en halters?

  Vraag een gratis proefles aan of word direct lid.