GROEPSLESSEN

Bij Fysio-Fit begrijpen we dat sporten niet alleen gaat om werken aan je fysieke gezondheid, maar ook om plezier hebben en je goed voelen. Daarom bieden we een uitgebreid aanbod van energieke en motiverende groepslessen voor al onze leden.

Aanvraag is vrijblijvend, binnen 1 werkdag reactie!

Gratis proefles aanvragen voor groepslessen

  Waarom kiezen voor groeplessen

  Samen trainen werkt beter

  In onze groepslessen train je samen met anderen en dat betekent extra motivatie en plezier! Het motiveert je om te blijven komen en aan je gezondheid te werken.

  Wij doen het voorwerk

  Onze instructeurs vertellen je precies wat je moet doen tijdens de les. Zo hoef jij niet na te denken over de invulling van jouw training en kan je gewoon aansluiten bij de les.

  Samen training is leuker

  Groepslessen zijn niet alleen goed voor je gezondheid, maar onze enthousiaste instructeurs, de opzwepende muziek en de positiviteit van de groep maken van elke groepsles een feestje.

  Meet the Team

  11

  Stijn

  11

  Dessi

  11

  Wolter

  Word lid van onze groep

  Of je nu nieuw bent in fitness of een doorgewinterde sporter, onze groepslessen zijn er voor jou. Sluit je vandaag nog aan bij Fysio-Fit en ontdek hoe samen sporten leuker en effectiever is. Samen staan we sterker, en samen worden we fitter!

  11groepslessen

  WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

  • 11janneke

   De trainingen van Wolter zijn gevarieerd, intensief en motiverend. Zo geef je net dat stukje meer. Tijdens de oefeningen wordt je goed begeleid. Er is voldoende uitdaging in de lessen en na de training ben je blij dat je weer geweest bent!

   Janneke Dijkhuis
  • 11

   De combinatie tussen PT en voedingsgesprekken was voor mij perfect. Ik ben in 3 maanden ruim 10 kilo afgevallen. Door de voedingsgesprekken heb ik geleerd hoe je gezond kan eten op een manier die goed vol te houden is, geen streng dieet en wat lekkers af en toe mag. 

   Evelien
  • 11

   Ik ben erg tevreden met de begeleiding. Ik heb in mijn eetpatroon veel aangepast en het is goed vol te houden. Ik heb grote stappen gemaakt. De liefde voor het vak straalt echt van het team af. Het maakt niet uit wie je bent en hoeveel ervaring je hebt. 

   Jan
  11

  Veelgestelde vragen

  Is het mogelijk om een proefles te volgen voordat ik beslis om lid te worden?

  Zeker! We moedigen proeflessen aan zodat je onze groepslessen kunt ervaren voordat je je verbindt.

  Kunnen beginners ook deelnemen aan de groepslessen?

  Absoluut, onze groepslessen zijn geschikt voor sporters van alle niveaus, inclusief beginners.

  Wat moet ik meenemen als ik deelneem aan een groepsles?

  Voor een succesvolle groepsles raden we aan sportkleding, binnenschoenen, een handdoek en eventueel douchespullen mee te nemen.

  Kan ik meedoen aan een groepsles als ik een blessure of medische aandoening heb?

  Of je kunt deelnemen hangt af van de specifieke blessure of aandoening. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Hoe lang duurt een typische groepsles?

  De meeste van onze energieke groepslessen duren ongeveer 45 minuten, wat een perfecte tijdsduur is om je fitheid te verbeteren.

  Gratis proefles inplannen

  Klaar om deel uit te maken van onze groep? Meld je aan voor een proefles of neem contact op met ons team voor meer informatie. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen bij Fysio-Fit!