AFVALLEN

Zit je al een tijdje opgescheept met vakantiekilo’s? Wil je al tijden af van dat extra gewicht? Of erger je je al een tijdje aan dat buikje waar je graag vanaf wilt?

Gratis intake aanvragen voor afvallen

  Afvallen

  Wij weten als geen ander dat afvallen lastig kan zijn en dat er een breed scala aan goedbedoelde informatie verkrijgbaar is.

  11afslank

  Waarom kiezen voor afvallen

  Sneller Resultaat

  Trainen met een personal trainer plus dietist geeft twee keer zoveel resultaat als alleen trainen.

  Gedragsverandering

  Samen met een dietist wordt niet alleen je voeding besproken, maar wordt ook naar je gedrag gekeken.

  Blijvend Resultaat

  Gedragsverandering leidt tot een blijvend resultaat, dus geen jojo-effect meer.

  11

  Wat ga je doen

  Ons team kan de ondersteuning bieden die jij nodig hebt om een start te maken met afvallen, een stok achter de deur te hebben en gemotiveerd te blijven. Onze diëtisten kunnen je adviseren over je voeding en kunnen samen met jou in kaart brengen waar jouw valkuilen zitten. Het aanleren van goede gewoontes is nodig om te kunnen afvallen. Dit is uiteindelijk belangrijker dan alleen je voeding aan te passen. Onze diëtisten zijn erin gespecialiseerd om juist dat component aan te pakken om een langdurig resultaat te behalen.

   

  Heb je een grotere stok achter de deur nodig of wil je snel afvallen? Dan is ons afslankprogramma een geschikte oplossing. Hierin ga jij gedurende 3 maanden aan de slag met één van onze diëtisten, een individueel sportprogramma en een personal trainer om jouw gewenste resultaat te behalen. Met onze intensieve en deskundige begeleiding behaal jij op een verantwoorde wijze en in korte tijd jouw resultaat!

  WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

  • 11pieter

   Al jaren ben ik lid van Fysiofit; voor wekelijkse personal training en af en toe een groepsles. Fysiofit is een gemoedelijke sportschool met veel persoonlijke aandacht. Ze kennen hun leden goed en begeleiden je heel persoonlijk, afhankelijk van je eigen doelen. Dat zie je ook terug in de verscheidenheid aan leden: variërend van jong en superfit tot wat ouder en werkend aan gewichtsafname en conditieverbetering. Een serieuze, persoonlijke en oergezellige sportschool!

   Pieter Jansen (53 jaar, lid sinds 2016)
  • 11

   Er heerst een prettig sfeer in de sportschool en het is laagdrempelig. Inmiddels ben ik al 14,4 kilo afgevallen in 2 maanden tijd. Ik heb de juiste handvaten gekregen om zelf mee aan de slag te gaan!

   Berend
  • 11

   Ik ben erg tevreden met de begeleiding. Ik heb in mijn eetpatroon veel aangepast en het is goed vol te houden. Ik heb grote stappen gemaakt. De liefde voor het vak straalt echt van het team af. Het maakt niet uit wie je bent en hoeveel ervaring je hebt. 

   Jan
  11

  Join now

  Wil jij trainen onder begeleiding van een Personal Trainer? 

  Gratis intake aanvragen voor afvallen