fbpx

FYSIOTHERAPIE

behandelen, begeleiden en adviseren bij klachten van het houdings- en bewegingsapparaat

WORD STERKER, FITTER, SLANKER & GEZONDER

De fysiotherapeut is ‘Direct Toegankelijk’ voor mensen. Dat wil zeggen dat u naar de fysiotherapeut kunt zonder eerst een huisarts of specialist te hoeven raadplegen. Het blijft natuurlijk ook mogelijk dat een huisarts of medisch specialist iemand naar de fysiotherapeut zal verwijzen.

Voor ons programma Fysiotherapie plus Training geldt dat we een verwijzing van de huisarts of medisch specialist nodig hebben.

Wat wij bieden

Zorgverzekeraars

Met vrijwel alle zorgverzekeraars heeft de Praktijk een behandelovereenkomst afgesloten. Dat betekent dat cliënten hun fysiotherapeutisch onderzoek en behandelingen vergoed krijgen, mits het valt binnen de verzekeringsvoorwaarden die iemand heeft afgesloten. Voor het gros van de klachten die wij in de Praktijk behandelen geldt dat de behandeling vergoedt worden vanuit het aanvullende pakket.

De financiële afhandeling wordt verzorgd door UwNota. Bij de meeste zorgverzekeraars geldt dat er direct bij hen gedeclareerd kan worden. Cliënten ontvangen dan zelf geen nota van de behandelingen.

Fysiotherapeutisch Fitness

De cliënt traint in een 1 op 8 situatie onder begeleiding van de fysiotherapeut in de fitnessruimte. De fysiotherapeut begeleidt de cliënt op gezette tijden in de oefenzaal en in diezelfde tijd trainen medegroepsgenoten zelfstandig in de oefenzaal.

1 op 1 met de fysiotherapeut werkt u aan uw gezondheid wanneer er klachten zijn aan het houding- en bewegingsapparaat. Soms vindt dat plaats in de behandelkamer, soms zal de fysiotherapeut een cliënt begeleiden in de fitnesszaal.

 

 

Succesverhalen

ik heb ontdekt dat sporten super leuk, fijn en lekker is. Ik voel mij zeer voldaan.

Leonie

Eigenlijk heeft fysiofit voor mij alles wat ik in een sportschool zoek, zelfs nog meer.

Joke

Ik voel me een stuk fitter en de goede sfeer en begeleiding bij Fysio Fit bevalt mij!

Klaus

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Heb je interesse in Fysiotherapie, maar heb je nog een aantal vragen? We gaan graag met je rond te tafel zitten om onze gehele service en methodes in detail uit te leggen en om te horen hoe we jou kunnen helpen! Vul het formulier in en we zullen contact met je opnemen voor het maken van een afspraak.