Jouw Persoonlijk Advies: Groepslessen

Welkom bij Fysio-Fit, waar we geloven dat de sleutel tot een fitte en leuke levensstijl begint met onze groepslessen. We hebben je vragenlijst grondig geanalyseerd en op basis van jouw doelen en behoeften hebben we een advies dat je zeker zal inspireren.

Aanvraag is vrijblijvend, binnen 1 werkdag reactie!

Gratis proefles aanvragen voor groepslessen

  11groepslessen

  De kracht van groepslessen

  Bij Fysio-Fit hebben we ontdekt dat een lidmaatschap van 15 maanden voor onze groepslessen niet alleen de meest kosteneffectieve optie is, maar ook de meest effectieve manier om je gezondheidsdoelen te bereiken. Het is dé perfecte stok achter de deur.

  Fitness lidmaatschapsopties:

  • 1 Maand: €59,- per maand
  • 9 Maanden: €54,- per maand
  • 15 Maanden: €49,- per maand

  Ons advies

  Op basis van jouw informatie adviseren wij jou om te kiezen voor 15 maanden. Dit om de volgende redenen:

  Bespaar €120,-

  Door te kiezen voor ons 15-maanden lidmaatschap bespaar je maar liefst €120,- vergeleken met een maand-tot-maand lidmaatschap.

  Langdurige vooruitgang

  Een commitment van 15 maanden geeft je de tijd om consequent aan je fitheid te werken, resulterend in langdurige en blijvende resultaten.

  Gedreven door succes

  Degenen die kiezen voor het 15-maanden lidmaatschap zien vaak de meest opmerkelijke verbeteringen in hun gezondheid en conditie.

  Een complete fitness ervaring

  Profiteer van ons volledige scala aan groepslessen en geniet van de voordelen van een gevarieerde training.

  Beperkte tijd aanbieding

  Kies je binnen 7 dagen voor een 15-maanden lidmaatschap dan krijg jij 1 maand van ons cadeau. Dus 16 maanden voor de prijs van 15 maanden. Deze aanbieding is slechts voor een beperkte tijd beschikbaar. Wacht niet te lang om te profiteren van deze exclusieve kans.

  Meet the Team

  11

  Stijn

  11

  Dessi

  11

  Wolter

  Waarom kiezen voor groeplessen

  Samen trainen werkt beter

  In onze groepslessen train je samen met anderen en dat betekent extra motivatie en plezier! Het motiveert je om te blijven komen en aan je gezondheid te werken.

  Wij doen het voorwerk

  Onze instructeurs vertellen je precies wat je moet doen tijdens de les. Zo hoef jij niet na te denken over de invulling van jouw training en kan je gewoon aansluiten bij de les.

  Samen training is leuker

  Groepslessen zijn niet alleen goed voor je gezondheid, maar onze enthousiaste instructeurs, de opzwepende muziek en de positiviteit van de groep maken van elke groepsles een feestje.

  Laten we samen beginnen!

  Ben je klaar om jouw ultieme fitheidstraject te starten? Wacht niet langer. Meld je aan voor ons 15-maanden lidmaatschap en maak deel uit van onze levendige groepslessengemeenschap.

  11groepslessen

  WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

  • 11janneke

   De trainingen van Wolter zijn gevarieerd, intensief en motiverend. Zo geef je net dat stukje meer. Tijdens de oefeningen wordt je goed begeleid. Er is voldoende uitdaging in de lessen en na de training ben je blij dat je weer geweest bent!

   Janneke Dijkhuis
  • 11

   De combinatie tussen PT en voedingsgesprekken was voor mij perfect. Ik ben in 3 maanden ruim 10 kilo afgevallen. Door de voedingsgesprekken heb ik geleerd hoe je gezond kan eten op een manier die goed vol te houden is, geen streng dieet en wat lekkers af en toe mag. 

   Evelien
  • 11

   Ik ben erg tevreden met de begeleiding. Ik heb in mijn eetpatroon veel aangepast en het is goed vol te houden. Ik heb grote stappen gemaakt. De liefde voor het vak straalt echt van het team af. Het maakt niet uit wie je bent en hoeveel ervaring je hebt. 

   Jan
  11

  Veelgestelde vragen

  Is het mogelijk om een proefles te volgen voordat ik beslis om lid te worden?

  Zeker! We moedigen proeflessen aan zodat je onze groepslessen kunt ervaren voordat je je verbindt.

  Kunnen beginners ook deelnemen aan de groepslessen?

  Absoluut, onze groepslessen zijn geschikt voor sporters van alle niveaus, inclusief beginners.

  Wat moet ik meenemen als ik deelneem aan een groepsles?

  Voor een succesvolle groepsles raden we aan sportkleding, binnenschoenen, een handdoek en eventueel douchespullen mee te nemen.

  Kan ik meedoen aan een groepsles als ik een blessure of medische aandoening heb?

  Of je kunt deelnemen hangt af van de specifieke blessure of aandoening. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Hoe lang duurt een typische groepsles?

  De meeste van onze energieke groepslessen duren ongeveer 45 minuten, wat een perfecte tijdsduur is om je fitheid te verbeteren.

  Aanvraag is vrijblijvend, binnen 1 werkdag reactie!

  Gratis proefles aanvragen voor groepslessen

  Heb je vragen over onze groepslessen, lidmaatschappen of beschikbaarheid? We zijn hier om te helpen. Aarzel niet en vul het formulier in voor een gratis proefles. We kijken ernaar uit om je te ondersteunen op jouw weg naar een fittere en gezondere levensstijl.