Jouw persoonlijke advies: fitness (student)

Gefeliciteerd met het zetten van de eerste stap naar een actievere levensstijl! We hebben je vragenlijst zorgvuldig bekeken en op basis van jouw behoeften en doelen hebben we een op maat gemaakt fitnessadvies voor je samengesteld. Ontdek hoe je het meeste uit je fitnessreis kunt halen.

Gratis proefles aanvragen voor fitness

  11fitness student

  Jouw unieke fitness reis

  We begrijpen dat jouw fitnessreis uniek is, en we willen ervoor zorgen dat je de juiste keuze maakt die bij jou past. Je kunt kiezen uit verschillende lidmaatschapsopties, elk met zijn eigen voordelen.

   

  Fitness lidmaatschapsopties (inclusief €10 studentenkorting):

  • 1 Maand: €49,- per maand
  • 9 Maanden: €44,- per maand
  • 15 Maanden: €39,- per maand

  Ons advies

  Op basis van jouw informatie adviseren wij jou om te kiezen voor 15 maanden. Dit om de volgende redenen:

  Bespaar €120,-

  Door te kiezen voor ons 15-maanden lidmaatschap bespaar je maar liefst €120,- vergeleken met een maand-tot-maand lidmaatschap.

  Langdurige resultaten

  Het 15-maanden lidmaatschap biedt jou stabiliteit en consistentie in je fitnessroutine, wat kan leiden tot langdurige en blijvende resultaten.

  investeer in jouw welzijn

  Met het 15-maanden lidmaatschap investeer je in jouw toekomstige welzijn en gezondheid. Het is een kans om jouw doelen op de lange termijn te realiseren.

  Beperkte tijd aanbieding

  Kies je binnen 7 dagen voor een 15-maanden lidmaatschap dan krijg jij 1 maand van ons cadeau. Dus 16 maanden voor de prijs van 15 maanden. Deze aanbieding is slechts voor een beperkte tijd beschikbaar. Wacht niet te lang om te profiteren van deze exclusieve kans

  Meet the Team

  11

  Stijn

  11

  Dessi

  11

  Wolter

  Waarom kiezen voor fitness

  Ruim Fitnessaanbod

  Wij hebben een breed aanbod aan trainingen. Een ruim scala aan apparaten biedt voor ieder wat wils.

  Kundige Fitnesstrainers

  Onze trainers geven jou de juiste adviezen en tips om blessures te voorkomen.

  Goede Uitleg

  Uitgebreide uitleg over ons trainingsaanbod. Uitstekende begeleiding en een trainingsplan op maat.

  11fitness student

  Laten we samen beginnen!

  Ben je klaar om serieus te investeren in jouw gezondheid en welzijn? Kies voor ons 15-maanden lidmaatschap en ontdek alle voordelen van een langdurige fitnesscommitment.

  WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

  • 11evelien

   Door de enthousiaste Cross-Fit lessen van Wolter wordt ik uitgedaagd, waardoor ik net dat stapje extra zet. De lessen zijn zeer gevarieerd en een goede stok achter de deur. Wolter let goed op een juiste uitvoering en een goede techniek en hij weet dit professioneel over te brengen. Alle ingrediënten voor een goede work-out zijn aanwezig in zijn lessen. Ik kan het iedereen aanraden.

   Evelien de Bruijn
  • 11

   De combinatie tussen PT en voedingsgesprekken was voor mij perfect. Ik ben in 3 maanden ruim 10 kilo afgevallen. Door de voedingsgesprekken heb ik geleerd hoe je gezond kan eten op een manier die goed vol te houden is, geen streng dieet en wat lekkers af en toe mag. 

   Evelien
  • 11

   Er heerst een prettig sfeer in de sportschool en het is laagdrempelig. Inmiddels ben ik al 14,4 kilo afgevallen in 2 maanden tijd. Ik heb de juiste handvaten gekregen om zelf mee aan de slag te gaan!

   Berend
  11

  Veelgestelde vragen

  Hoe kan ik mijn fitnessdoelen bijhouden?

  Bij Fysio-Fit beginnen we met een persoonlijke aanpak om jouw fitnessdoelen te realiseren. Tijdens de intake, die je hebt met een van onze toegewijde trainers, nemen we uitgebreid de tijd om jouw doelen te bespreken. Samen stellen we een op maat gemaakt trainingsplan op dat specifiek is afgestemd op wat jij wilt bereiken.

  Maar daar blijft het niet bij. We willen dat je je vooruitgang bijhoudt en elke stap van je reis viert. Daarom hebben we onze handige app, waarin je al je fitnessprestaties kunt registreren. Met de app kun je je trainingen volgen, resultaten bekijken en zelfs persoonlijke aantekeningen toevoegen. Het is jouw digitale metgezel om je voortgang bij te houden en je dichter bij je doelen te brengen.

  Bij Fysio-Fit zijn we er om je te ondersteunen, te begeleiden en je te helpen je fitnessdoelen te behalen. Samen gaan we vooruit!

  Hoe ziet een intake eruit?

  Tijdens een intake bespreken wij welke doelen jij wilt behalen en hoe jij deze wilt behalen. We gaan na wat je al hebt gedaan om je doel te bereiken en welke activiteiten jij graag wilt doen om je doelen te bereiken. Op basis hiervan adviseren wij welke programma’s geschikt zijn om jouw doelen te behalen en welke ondersteuning je van ons mag verwachten.

  Ook krijg je tijdens de intake een indruk van ons sportcentrum, kun je de sportruimtes zien en heb je een mogelijkheid om een proefles te plannen.

  Krijg ik een trainingsplan?

  Dat is natuurlijk helemaal aan jezelf of je dit wilt en nodig hebt. Heb je al veel ervaring en wil je geen ondersteuning van ons, dan kun je gewoon komen sporten. Wij willen er alles aan doen om jou te helpen met het behalen van jouw doelen. Daarom denken we graag met je mee over een geschikt trainingsplan en kun je dit trainingsplan terugzien in onze app. We nemen het trainingsplan samen met jou door, bekijken je uitvoering en corrigeren waar mogelijk. Via onze app kan jij je vorderingen bijhouden en tijdens de periodieke evaluatiegesprekken kunnen we jouw plan verder uitbouwen.

  Ik heb een blessure, kan ik dan wel sporten?

  Dit is afhankelijk van de blessure, maar vaak zijn er genoeg mogelijkheden om ondanks de blessure te blijven sporten. Wij kunnen, in overleg met jouw of onze fysiotherapeut, bekijken welke oefeningen geschikt zijn en welke je beter kunt overslaan.

  Tijdens een intake komt dit altijd aan bod en bespreken we de mogelijkheden voordat je gaat beginnen. Klik hier, om een intake te plannen.

  Hoe oud moet je zijn om te beginnen met fitness?

  In principe kun je jong beginnen met fitness alleen is de mate van begeleiding wel belangrijk. Je wilt namelijk niet dat je blessures krijgt door overbelasting of een onjuiste uitvoering. Wij merken dat jongeren vanaf 15 jaar wat serieuzer worden en ook serieuzer omgaan met de trainingen. Daarom is zelfstandig sporten vanaf 15 jaar bij ons mogelijk. Ben je jonger en wil je toch starten met fitness? Dat kan, maar dan uitsluitend onder begeleiding.

  Tijdens een intake kunnen we bepalen welke mate van begeleiding nodig is, plan daarom hier je intake.

  Gratis proefles aanvragen voor fitness

  Heb je nog vragen of wil je meer informatie over ons fitnessadvies en de lidmaatschapsopties? Aarzel niet en vul het formulier in voor een gratis intakegesprek. We kijken ernaar uit om je te helpen jouw fitnessdoelen te bereiken.