Jouw persoonlijk advies: Één keer per week Personal Training

Met personal training haal jij het maximale uit jouw training. Met behulp van onze enthousiaste trainers ben je meer gemotiveerd om net dat beetje extra te geven. Onze personal training wordt speciaal afgestemd op jou. Beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Aanvraag is vrijblijvend, binnen 1 werkdag reactie!

Gratis intake aanvragen voor personal training - 1x per week

  Jouw fitness doelstellingen

  Het is duidelijk dat je toegewijd bent om aan jezelf te werken en je gezondheid te verbeteren. Gebaseerd op je antwoorden en onze analyse, raden we aan om één keer per week personal training te volgen.

  11

  Waarom Één keer per week Personal Training

  Gerichte begeleiding

  Met één keer per week personal training ontvang je gerichte begeleiding van een ervaren trainer. Dit stelt je in staat om je te concentreren op specifieke doelen en aandacht te besteden aan jouw individuele behoeften.

  Flexibiliteit

  Deze frequentie biedt je flexibiliteit om je trainingssessies aan te passen aan je drukke levensstijl.

  Betaalbaarheid

  Het één keer per week volgen van personal training is een kosteneffectieve manier om professionele begeleiding te krijgen terwijl je binnen je budget blijft.

  Onbeperkt sporten

  Naast de wekelijkse personal trainingen kun je onbeperkt gebruik maken van onze faciliteiten. Wij maken een gericht plan op basis van jouw doelen en wensen.

  Meet the Team

  11

  Stijn

  11

  Dessi

  11

  Wolter

  11

  Wat zijn de kosten?

  De kosten voor één keer per week personal training bedragen €150,- per maand. Dit omvat al jouw trainingssessies en begeleiding gedurende de maand. Het is een investering in jouw gezondheid en welzijn.

  Twijfel je of personal training bij je past?

  Verken je ideale sportmatch met onze gratis quiz! 

  WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

  • 11janneke

   De trainingen van Wolter zijn gevarieerd, intensief en motiverend. Zo geef je net dat stukje meer. Tijdens de oefeningen wordt je goed begeleid. Er is voldoende uitdaging in de lessen en na de training ben je blij dat je weer geweest bent!

   Janneke Dijkhuis
  • 11

   De combinatie tussen PT en voedingsgesprekken was voor mij perfect. Ik ben in 3 maanden ruim 10 kilo afgevallen. Door de voedingsgesprekken heb ik geleerd hoe je gezond kan eten op een manier die goed vol te houden is, geen streng dieet en wat lekkers af en toe mag. 

   Evelien
  • 11

   Ik ben erg tevreden met de begeleiding. Ik heb in mijn eetpatroon veel aangepast en het is goed vol te houden. Ik heb grote stappen gemaakt. De liefde voor het vak straalt echt van het team af. Het maakt niet uit wie je bent en hoeveel ervaring je hebt. 

   Jan
  11

  Veelgestelde vragen

  Wat doe ik tijdens een personal training?

  Tijdens een personal training werk je aan specifieke oefeningen en routines die zijn afgestemd op jouw individuele doelen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, of je algehele fitheid wilt verbeteren, de trainingen worden aangepast aan jouw behoeften.

  Hoe lang duurt een personal training?

  Een personal training duurt standaard 30 minuten, maar we bieden ook opties van 45 of 60 minuten aan, afhankelijk van jouw voorkeur en beschikbaarheid. We passen ons aan op wat voor jou het beste werkt.

  Kan ik ook samen met iemand een personal training volgen?

  Ja, zeker! Als je graag met een vriend, familielid of partner wilt trainen, is dat mogelijk. Onze personal trainers kunnen sessies aanpassen om jullie beiden te begeleiden en te helpen jullie doelen te behalen.

  Zit er een warming-up in de training?

  Nee, we maken een op maat samengestelde warming-up die je zelfstandig kunt doen vóór de training. Dit helpt om je lichaam voor te bereiden op de sessie en het meeste uit je training te halen.

  Mag ik naast de personal trainingen ook gebruik maken van de sportschool?

  Absoluut! Naast je personal trainingen ben je van harte welkom om zowel zelfstandig te trainen als met onze groepslessen mee te doen. Met een trainingsplan op maat dat naadloos aansluit op je personal trainingen, haal jij het maximale uit jouw sportsessies. We bieden een volledige fitnesservaring aan om jouw reis naar een gezondere levensstijl te ondersteunen.

  Aanvraag is vrijblijvend, binnen 1 werkdag reactie!

  Gratis intake aanvragen voor personal training - 1x per week

  Ben je klaar om serieus te investeren in jouw gezondheid en welzijn? Geweldig! Vul het contactformulier in wij nemen binnen 1 werkdag contact met je om jouw doelen te bespreken en jouw eerste personal trainingssessie te plannen. Onze trainers staan klaar om je te begeleiden op jouw reis naar succes.