Start het nieuwe jaar sterk en gezond met ons exclusieve strakker in je vel programma!

Heb je genoeg van eindeloze fitnesspogingen zonder zichtbare resultaten? Klaar om afscheid te nemen van zelftwijfel? Het is tijd voor jezelf en een blijvende transformatie! Met trots presenteren wij ons 12-weken durende Strakker in je Vel programma, jouw sleutel tot een sterker, gezonder en zelfverzekerder leven.

Bekijk hieronder het programma.

Gratis intake aanvragen voor strakker in je vel

  Strakker in je vel

  Herken je deze uitdagingen?

  1. Frustratie met Gebrek aan Vooruitgang: Heb je het gevoel dat je vastzit in een eindeloze cyclus van oefeningen zonder zichtbare resultaten?

  2. Zelftwijfel en Motivatieproblemen: Worstel je met zelftwijfel en motivatie, waardoor het moeilijk is om consistent te blijven in je fitnessroutine?

  3. Verlangen naar Meer Begeleiding: Verlang je naar meer dan alleen een sportschoolabonnement? Wil je een programma dat je stap voor stap begeleidt naar succes?

  11

  Waarom kiezen voor strakker in je vel?

  Persoonlijke begeleiding

  Ontvang 1-2 keer per week persoonlijke begeleiding van onze ervaren personal trainers, die niet alleen workouts verzorgen maar je ook motiveren en ondersteunen bij elke stap.

  Afgestemd op jou

  Geen standaard benadering. Onze trainers maken een op maat gemaakt trainingsplan dat perfect aansluit bij jouw doelen, fitnessniveau en planning.

  Meer motivatie

  Zeg vaarwel tegen saaie routines. Naast personal training bieden we motiverende groepslessen, waardoor je gemotiveerd en betrokken blijft.

  Optimaal resultaat

  Voeding is de sleutel tot succes. Kies voor optionele dieetbegeleiding van onze diëtist om jouw inspanningen te ondersteunen en nog meer resultaat te behalen.

  11

  Wat houdt het in?

  • Programma van 12 weken
  • Uitgebreide analyse & beweegscan waarin we samen kijken naar de doelen & huidige situatie (gewicht, conditie en kracht) 
  • Wekelijkse personal trainingen
  • Een trainingsplan op maat die je zelfstandig kan uitvoeren
  • Onbeperkt sporten, maak eventueel gebruik van groepslessen en de sauna
  • Dieetbegeleiding van een diëtist (optioneel)
  • Kosten vanaf €150,- per maand

  WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

  • 11stephen

   Na jaren toch maar waar de stap gezet, terug naar de sportschool. Via collega’s had ik al meerdere positieve verhalen gehoord over de Fysiofit in Noordhorn en ik kan zeggen, ze zijn allemaal waar. Zo is er een gemoedelijke sfeer, voldoende en goed apparatuur en een goede begeleiding. Deze begeleiding ervaar ik via Wolter en Annelyn. Om een stok achter de deur te hebben om toch weer te gaan sporten heb ik ervoor gekozen om gebruik te maken van de personal training. Deze krijg ik van Wolter en dit bevalt mij zeer goed. Elke les is weer andersen daardoor blijft het ook leuk om te doen. Door Annelyn ben ik meer op mijn voeding gaan letten. Dankzij haar let ik nu beter op wat ik wel en niet mag eten en wat goed is. Dankzij de combinatie van Annelyn haar voedingtips en Wolter zijn trainingen ben ik nu na 8 week 12kg afgevallen.

   Stephen Holtrop
  • 11

   De combinatie tussen PT en voedingsgesprekken was voor mij perfect. Ik ben in 3 maanden ruim 10 kilo afgevallen. Door de voedingsgesprekken heb ik geleerd hoe je gezond kan eten op een manier die goed vol te houden is, geen streng dieet en wat lekkers af en toe mag. 

   Evelien
  • 11

   Ik ben erg tevreden met de begeleiding. Ik heb in mijn eetpatroon veel aangepast en het is goed vol te houden. Ik heb grote stappen gemaakt. De liefde voor het vak straalt echt van het team af. Het maakt niet uit wie je bent en hoeveel ervaring je hebt. 

   Jan
  11

  Plan een GRATIS intake

  Om jou goed te begeleiden hebben we slechts plek voor 15 deelnemers. Wees er snel bij en zorg dat 2024 jouw jaar wordt. Vraag vandaag nog een gratis intake aan!

  Gratis intake aanvragen voor strakker in je vel