•   Advies dat bij jou past
 •   Persoonlijke begeleiding
 •   Klanten beoordelen ons met een 5/5
 •   Jouw streven, onze expertise

FIT HET NIEUWE JAAR IN MET STRAKKER IN JE VEL

Wil jij weer lekker in je vel zitten en weet je niet waar je moet beginnen. Dan is ons strakker in je vel programma een uitstekende start! Met een uitgebalanceerd programma van sporten, personal training en dieetbegeleiding zit jij binnen korte tijd weer strak in je vel. Beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Bekijk hieronder het programma.

Gratis intake aanvragen voor strakker in je vel

  Strakker in je vel programma

  Met het strakker in je vel programma krijg jij in 12 weken meer zelfvertrouwen. Door de persoonsgerichte aanpak weet jij wat goed is voor jouw lichaam en wat het beste past bij jouw levensstijl. Je krijgt veel tools aangereikt om na 12 weken zelfstandig verder te bouwen aan een gezonde levensstijl. Je hebt meer energie om dingen te ondernemen, je zult meer zelfvertrouwen krijgen en weer met plezier in de spiegel kijken.

  • Programma van 12 weken
  • Uitgebreide analyse & beweegscan waarin we samen kijken naar de doelen & huidige situatie (gewicht, conditie en kracht) 
  • Wekelijkse personal trainingen
  • Een trainingsplan op maat die je zelfstandig kan uitvoeren
  • Onbeperkt sporten, maak eventueel gebruik van groepslessen en de sauna
  • Dieetbegeleiding van een diëtist
  • Kosten vanaf €150,- per maand
  11

  Waarom kiezen voor strakker in je vel?

  Sneller Resultaat

  Trainen met een personal trainer plus dietist geeft twee keer zoveel resultaat als alleen trainen.

  Gedragsverandering

  Samen met een dietist wordt niet alleen je voeding besproken, maar wordt ook naar je gedrag gekeken.

  Blijvend Resultaat

  Gedragsverandering leidt tot een blijvend resultaat, dus geen jojo-effect meer.

  11annelyn afslanken

  Strak in je vel

  Met ons strakker in je vel programma staat het creëren van een gezonde levensstijl voorop. Dit betekent dat jij op een goede en verantwoorde manier gaat sporten/bewegen. Met onze persoonlijke aanpak en de personal trainingen krijg jij een sportprogramma dat bij jou past. Hierin houden wij natuurlijk rekening met jouw trainingsniveau, blessures en sportvoorkeuren. Een goede basis zorgt voor een beter resultaat op de lange termijn.

   

  Een gezonde levensstijl bestaat natuurlijk uit meer dan alleen trainen. Daarom zullen onze diëtisten jou ook begeleiden met een gezonde levensstijl en voedingspatroon. Door deze gecombineerde aanpak zul jij sneller resultaat bereiken en dit resultaat veel beter vast kunnen houden

  WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

  • 11stephen

   Na jaren toch maar waar de stap gezet, terug naar de sportschool. Via collega’s had ik al meerdere positieve verhalen gehoord over de Fysiofit in Noordhorn en ik kan zeggen, ze zijn allemaal waar. Zo is er een gemoedelijke sfeer, voldoende en goed apparatuur en een goede begeleiding. Deze begeleiding ervaar ik via Wolter en Annelyn. Om een stok achter de deur te hebben om toch weer te gaan sporten heb ik ervoor gekozen om gebruik te maken van de personal training. Deze krijg ik van Wolter en dit bevalt mij zeer goed. Elke les is weer andersen daardoor blijft het ook leuk om te doen. Door Annelyn ben ik meer op mijn voeding gaan letten. Dankzij haar let ik nu beter op wat ik wel en niet mag eten en wat goed is. Dankzij de combinatie van Annelyn haar voedingtips en Wolter zijn trainingen ben ik nu na 8 week 12kg afgevallen.

   Stephen Holtrop
  • 11

   De combinatie tussen PT en voedingsgesprekken was voor mij perfect. Ik ben in 3 maanden ruim 10 kilo afgevallen. Door de voedingsgesprekken heb ik geleerd hoe je gezond kan eten op een manier die goed vol te houden is, geen streng dieet en wat lekkers af en toe mag. 

   Evelien
  • 11

   Ik ben erg tevreden met de begeleiding. Ik heb in mijn eetpatroon veel aangepast en het is goed vol te houden. Ik heb grote stappen gemaakt. De liefde voor het vak straalt echt van het team af. Het maakt niet uit wie je bent en hoeveel ervaring je hebt. 

   Jan
  11

  Plan een GRATIS intake

  Wil je een gezonde levensstijl creëren waarbij je advies krijgt van een diëtist en een personal trainer? Wil je weer meer energie hebben? Meer zelfvertrouwen over je eigen lichaam? Vraag dan gratis een intake aan!

  Gratis intake aanvragen voor strakker in je vel