GEZONDE RUG

Word jij in de ochtend wakker met een stijve en of pijnlijke rug? Weerhoudt dit jou ervan om de dagelijkse bezigheden op te pakken? Of blijf jij gedurende de dag pijnklachten houden?

Met ons rugprogramma van 12 weken zorgen wij dat jouw klachten verminderen én niet meer terugkomen. Interesse? Vraag dan een gratis intake aan. In verband met de intensieve begeleiding hebben we slechts plek voor 20 deelnemer. Dus wees er snel bij!

Bekijk hieronder het programma.

Gratis intake aanvragen voor gezonde rug

  Hoe ziet het Gezonde rug programma eruit?

  Iedere klacht is anders en daarom is het programma speciaal ontwikkeld om gericht te kunnen trainen. Dit programma is ontwikkeld in samenwerking met Fysiotherapie Westerkwartier en volgt de meest recente wetenschappelijke richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

  Voordat je gaat starten hebben we eerst een intake gesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we of het programma geschikt is en welke begeleiding het beste bij jouw klachten past.  

  We starten het programma met een uitgebreide ruganalyse die bestaat uit een vragenlijst en een aantal testen. Op deze ruganalyse stellen we een gericht trainingsplan die het beste passen bij de rugklachten die jij hebt.  

  Door de wekelijkse persoonlijke begeleiding van onze rugspecialisten zorgen we dat jij gericht traint, met de juiste houding en de oefeningen op de juiste manier uitvoert. Met als resultaat dat je na 12 weken: minder rugklachten en sterkere rompspieren. Je hebt een betere nachtrust, wordt pijnvrij wakker en hebt niet of nauwelijks klachten gedurende de dag. 

  11gezonde rug
  11gezonde rug

  Gezonde rug programma bevat

  • Programma van 12 weken
  • Uitgebreide ruganalyse en persoonlijk advies
  • Wekelijkse begeleiding van een rugspecialist
  • Trainingsplan op maat
  • Onbeperkt sporten en groepslessen

  Waarom kiezen voor het rugprogramma

  Snel Resultaat

  Door een trainingsprogramma op maat, werk je gericht aan jouw specifieke klachten en behaal je sneller resultaat.

  Blijvend resultaat

  Door de spierversterkende oefeningen is de kans kleiner dat de klachten terugkomen.

  Fitter en soepeler

  Door de regelmatige trainingen voel je je fitter, heb je soepelere spieren en een gezonde rug.

  Plan een GRATIS intake

  Wil jij ook van je rugklachten af en met een gericht trainingsplan zorgen dat de klachten niet meer terugkomen? Vraag dan een gratis intake aan.

  Gratis intake aanvragen voor gezonde rug