fbpx

PERSONAL TRAINING

WORD STERKER, FITTER, SLANKER & GEZONDER

Indien je nóg hogere eisen stelt aan je training en doelen graag snel wilt bereiken, kun je een personal trainer inschakelen. Jouw personal trainer geeft je een op maat gesneden en effectieve training. Je traint één op één of in een zeer klein groepje

Onze ervaren trainers richten zich niet alleen op uw doelstellingen, maar ook op uw beleving tijdens het sporten en het vergroten van uw vitaliteit. Al onze trainers hebben hun eigen specialiteit, en hebben zich in de afgelopen jaren ontwikkeld door middel van nationale en internationale opleidingen.

Wij kijken wat bij jou past

Na de intake kan bepaald worden wat voor jou het beste gaat werken. Onze verschillende pakketten worden op maat gemaakt. Helemaal afgestemd op wat het beste bij jou past.

Personal Training is dan ook veruit het meest effectieve middel om jou doelen te bereiken. Werk aan aspecten als afslanken, sterker worden en je fitter voelen door intensief te trainen op jouw niveau.

Wij gaan samen met jou aan de slag om je doelen te bereiken. Intensieve begeleiding, effectief trainen en de juiste voeding zijn hierin de gouden combinatie.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Heb je interesse in Personal Training, maar heb je nog een aantal vragen? We gaan graag met je rond te tafel zitten om onze gehele service en methodes in detail uit te leggen en om te horen hoe we jou kunnen helpen! Vul het formulier in en we zullen contact met je opnemen voor het maken van een afspraak.