Personal Training

Personal Training

Wil jij graag werken aan een sterkere, fittere en slankere versie van jezelf maar weet je niet zo goed hoe? Kan jij hierbij wel een stok achter de deur gebruiken? Dan ben je bij ons op de juiste plek.

 

Dankzij personal training haal jij meer uit je training dan wanneer je alleen traint. De trainer motiveert jou om die extra herhaling, dat extra tempo of dat extra gewicht aan jouw training toe te voegen. Ook op de dagen waarbij je wat minder gemotiveerd bent, zorgen onze personal trainers ervoor dat jij toch lekker in beweging bent en weggaat met een tevreden gevoel!

11
11

Wat ga je doen

Personal training houdt in dat jij een half uur, drie kwartier of een uur onder persoonlijke begeleiding van een personal trainer jouw oefeningen uitvoert. Conditie, kracht, balans, uithoudingsvermogen, boksen of misschien zelfs een combinatie van deze trainingsvormen: met personal training is alles mogelijk!

 

De trainer zorgt ervoor dat jij op een correcte manier de oefeningen uitvoert en dat iedere training weer uniek en afwisselend is. Met personal training boek jij gegarandeerd binnen no time jouw gewenste resultaat!

Waarom kiezen voor personal training

Veilig en Verantwoord Sporten

Trainen met een personal trainer maakt jouw training effectiever, veiliger en leuker

Beter Resultaat

Met Personal Training haal je meer uit je training, dan wanneer je alleen traint. PT is een perfecte stok achter de deur.

Beter Gemotiveerd

Personal Training zorgt ervoor dat je gemotiveerd raakt en wat extra uit jezelf haalt.

Join now

Wil jij trainen onder begeleiding van een Personal Trainer?