Blijf in vorm met ons Sportzomer-programma!

Wil jij deze zomer fit en in vorm blijven? Doe dan mee met ons Sportzomer-programma! Speciaal ontworpen voor teamspelers zoals jij die tijdens de zomerperiode actief willen blijven, biedt ons programma de perfecte mix van plezier, motivatie en resultaten.

Bekijk hieronder het programma.

Gratis intake aanvragen voor sportzomer

  • Programma voor de zomer (juni-juli-augustus)
  • Een trainingsplan op maat die je zelfstandig kan uitvoeren
  • Onbeperkt sporten, maak eventueel gebruik van groepslessen en de sauna
  • Voor slechts €79,- sport jij de hele zomer door

  Sportzomer

  Wil je na de zomerstop weer fit en sterk aan het nieuwe seizoen beginnen? Kom sporten met een gericht trainingsplan om jouw doelen te behalen, neem deel aan ons ruime aanbod van groepslessen of kom ontspannen in onze sauna. Jij bepaalt wat je doet en hoe vaak je dit doet voor een vaste prijs.

  11

  Waarom kiezen voor Sportzomer?

  Blijft in vorm deze zomer

  Door deze zomer gericht te blijven trainen, blijf jij jouw teamgenoten een stapje voor.

  Volledig op maat

  Met een trainingsplan op maat werk je gericht aan jouw doelen.

  Bewezen effectief

  Stilstand is achteruitgang. Door te blijven sporten behoudt of verbeter je je vorm en verklein je de kans op blessures aan het begin van het seizoen.

  11

  Fit in de zomer

  Sluit je ook aan bij de enthousiaste groep sporters die deze zomer ook fit, sterk en in vorm willen blijven. Ons ervaren team van gediplomeerde trainers staat klaar om je te begeleiden tijdens je zomerse sportavontuur. Met onze deskundige kennis en passie voor teamsporten, zorgen wij ervoor dat je optimaal kunt presteren en genieten van elke trainingssessie.

  WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

  • 11

   Naast mijn voetbaltrainingen sport ik nog 2-3 keer per week bij Fysio-Fit. Door voetbal te combineren met krachttraining sta ik beter mijn mannetje op het veld. Duels win ik vaker en sinds ik de twee sporten combineer ben ik zelden geblesseerd.

   Frank
  • 11

   Ik doe zelf aan judo en in de zomermaanden houd ik mijn kracht op pijl door te sporten bij Fysio-Fit. De trainers hebben een gericht krachtschema gemaakt dat aansluit op mijn judotrainingen. Ik merk dat ik sterker en fitter ben, waardoor mijn judoprestaties verbeteren.

   Jason
  • 11

   Het trainen bij Fysio-Fit is leuk. Ik train ongeveer 4-5 keer per week. Soms met vrienden en soms alleen. Er zijn veel mensen van mijn leeftijd, ik word goed begeleid en de trainers hebben een uitdagend trainingsschema voor mij gemaakt.

   Jan
  11

  Plan een GRATIS intake

  Grijp nu je kans! Ons Sportzomer-programma is slechts beperkt beschikbaar gedurende de zomermaanden. Mis deze unieke mogelijkheid niet om je vaardigheden en conditie naar een hoger niveau te tillen.
   
  Schrijf je vandaag nog in voor ons Sportzomer-programma en maak je klaar om je sportieve vaardigheden te verbeteren, je conditie op te bouwen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Wacht niet langer, want de zomer wacht op jou!

  Gratis intake aanvragen voor Sportzomer