Jouw persoonlijk advies: Twee keer per week Personal Training

Gefeliciteerd, je hebt de eerste stap gezet naar een gezondere en fittere versie van jezelf! Na het invullen van onze vragenlijst, hebben we jouw fitnessbehoeften en doelen beter begrepen, en we hebben een gepersonaliseerd advies voor jou.

Aanvraag is vrijblijvend, binnen 1 werkdag reactie!

Gratis intake aanvragen voor personal training - 2x per week

  Jouw fitness doelstellingen

  Het is duidelijk dat je serieus bent over het bereiken van je fitnessdoelen. Gebaseerd op je antwoorden en onze analyse, raden we aan om te profiteren van de voordelen van personal training.


  Hoe vaak raden we aan?

  Op basis van je vragenlijst en onze expertise, raden we aan om twee keer per week personal trainingssessies te volgen. Dit zal je helpen om consistente vooruitgang te boeken en je doelen efficiënt te bereiken.

  11

  Waarom Twee keer per week Personal Training

  Gepersonaliseerde begeleiding

  : Met personal training krijg je individuele aandacht van een ervaren trainer die je kan helpen bij het opstellen van een op maat gemaakt trainingsprogramma dat specifiek is afgestemd op jouw doelen.

  Maximale motivatie

  Jouw trainer zal je voortdurend motiveren en uitdagen, waardoor je het beste uit elke sessie haalt.

  Snellere resultaten

  Met regelmatige personal training kun je sneller resultaten zien, of het nu gaat om gewichtsverlies, spieropbouw of algemene fitheid.

  Meet the Team

  11

  Stijn

  11

  Dessi

  11

  Wolter

  11

  Wat zijn de kosten?

  Om twee keer per week personal training te volgen, bedragen de kosten €220,- per maand voor een periode van 3 maanden. Dit is inclusief drie maanden onbeperkt sporten en groepslessen. Deze investering in je gezondheid zal leiden tot blijvende resultaten en een gezondere levensstijl.

  Twijfel je of personal training bij je past?

  Verken je ideale sportmatch met onze gratis quiz! 

  WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

  • 11janneke

   De trainingen van Wolter zijn gevarieerd, intensief en motiverend. Zo geef je net dat stukje meer. Tijdens de oefeningen wordt je goed begeleid. Er is voldoende uitdaging in de lessen en na de training ben je blij dat je weer geweest bent!

   Janneke Dijkhuis
  • 11

   De combinatie tussen PT en voedingsgesprekken was voor mij perfect. Ik ben in 3 maanden ruim 10 kilo afgevallen. Door de voedingsgesprekken heb ik geleerd hoe je gezond kan eten op een manier die goed vol te houden is, geen streng dieet en wat lekkers af en toe mag. 

   Evelien
  • 11

   Ik ben erg tevreden met de begeleiding. Ik heb in mijn eetpatroon veel aangepast en het is goed vol te houden. Ik heb grote stappen gemaakt. De liefde voor het vak straalt echt van het team af. Het maakt niet uit wie je bent en hoeveel ervaring je hebt. 

   Jan
  11

  Veelgestelde vragen

  Wat doe ik tijdens een personal training?

  Tijdens een personal training werk je aan specifieke oefeningen en routines die zijn afgestemd op jouw individuele doelen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, of je algehele fitheid wilt verbeteren, de trainingen worden aangepast aan jouw behoeften.

  Hoe lang duurt een personal training?

  Een personal training duurt standaard 30 minuten, maar we bieden ook opties van 45 of 60 minuten aan, afhankelijk van jouw voorkeur en beschikbaarheid. We passen ons aan op wat voor jou het beste werkt.

  Kan ik ook samen met iemand een personal training volgen?

  Ja, zeker! Als je graag met een vriend, familielid of partner wilt trainen, is dat mogelijk. Onze personal trainers kunnen sessies aanpassen om jullie beiden te begeleiden en te helpen jullie doelen te behalen.

  Zit er een warming-up in de training?

  Nee, we maken een op maat samengestelde warming-up die je zelfstandig kunt doen vóór de training. Dit helpt om je lichaam voor te bereiden op de sessie en het meeste uit je training te halen.

  Mag ik naast de personal trainingen ook gebruik maken van de sportschool?

  Absoluut! Naast je personal trainingen ben je van harte welkom om zowel zelfstandig te trainen als met onze groepslessen mee te doen. Met een trainingsplan op maat dat naadloos aansluit op je personal trainingen, haal jij het maximale uit jouw sportsessies. We bieden een volledige fitnesservaring aan om jouw reis naar een gezondere levensstijl te ondersteunen.

  Aanvraag is vrijblijvend, binnen 1 werkdag reactie!

  Gratis intake aanvragen voor personal training - 2x per week

  Ben je klaar om serieus te investeren in jouw gezondheid en welzijn? Geweldig! Vul het contactformulier in wij nemen binnen 1 werkdag contact met je om jouw doelen te bespreken en jouw eerste personal trainingssessie te plannen. Onze trainers staan klaar om je te begeleiden op jouw reis naar succes