fbpx
Personal Training

SPORTEN NA DE LOCKDOWN

Lekker trainen zonder last te hebben van de kou en de regen buiten, dat kan in onze sportschool! Het is mogelijk om op allerlei mogelijke manieren te trainen. Zo kun je werken aan je conditie, uithoudingsvermogen, kracht of balans. 

Onze deskundige begeleiding staat klaar om jou te helpen met het bereiken van jouw doelen. Of je nu strakker, fitter of sterker wilt worden. Met een persoonlijk trainingsplan van onze trainers, behaal jij binnen no time je doelen.                  

Een goede uitleg van de oefeningen, persoonlijke tips en een trainingsplan op maat! Dat mag je van ons verwachten.  

✔ Deskundige begeleiding 

✔ Op maat gemaakt trainingsplan 

✔ Laagdrempelige sportschool

Een sportschool waar persoonlijke aandacht centraal staat!

Al een langere tijd worstelde ik met mijn gewicht, maar zelf kon ik niet het doorzettingsvermogen en de motivatie vinden om hier iets aan te doen. Door de begeleiding van Annelyn bij Fysiofit heb ik dit wel gevonden. De combinatie tussen Personal Training en voedingsgesprekken was voor mij perfect. De trainingen zijn uitdagend en elke keer anders zodat het leuk blijft. Door de voedingsgesprekken heb ik geleerd hoe je gezond kan eten op een manier die goed vol te houden is, geen streng dieet en wat lekkers af en toe mag.  Inmiddels sport ik iets meer dan 3 maand bij Fysiofit en ben ik ruim 10 kilo afgevallen, een resultaat waar ik heel erg blij mee ben!

Eveline

Fysiofit is meer dan alleen een sportschool, vanaf het 1ste gesprek tot op heden heb ik een erg goed gevoel bij het team dat er staat. Er staat een energiek en enthousiast team wat ervoor zorgt ervoor dat jezelf ook aan de slag wilt. Ik heb daardoor ook direct gekozen voor 2x in de week Personal training, aangezien het mijn 1ste ervaring is met een sportschool en ik het wel graag goed wil doen. Ook maak ik gebruik van de diëtiste praktijk die aanwezig is Fitalize. Kortom alle benodigde onderdelen voor een goed afval training plan/ schema op één locatie.

Er heerst een gezellige sfeer, waar je een warm thuisgevoel krijgt. De liefde voor het vak straalt echt van het team af en het maakt echt niet uit wie jij bent en hoeveel ervaring je hebt, ze staan echt klaar voor jou!

Jan

Ik krijg goede begeleiding tijdens de personal trainingen van personal trainer Annelyn. Er is veel variatie tijdens de personal trainingen in verschillende oefeningen, dit heb ik als heel prettig ervaren. Zonder begeleiding train ik toch minder voor opbouw van de spiermassa. Ook een top begeleiding bij het afvallen. Ik heb de juiste handvaten gekregen om zelf mee aan de slag te gaan, zodat ik het vooral op lange termijn ook vol kan houden. Dit vind ik namelijk erg belangrijk. Inmiddels ben ik al 14,4 kilo afgevallen in 2 maanden tijd. Er heerst een prettige sfeer in de sportschool en het is laagdrempelig. Onlangs ook een gezellige BBQ gehad met de sportschool, dit was heel leuk georganiseerd. 

Berend

Fysio-Fit Zuidhorn
4.8
Gebaseerd op 53 recensies
powered by Google
js_loader
Fysio Fit
4.7
Based on 39 reviews
aangedreven door Facebook

Dit is jouw moment! 🏋️

 

Wacht niet langer en start vandaag nog bij de meest uitgebreide sportschool waar persoonlijke aandacht centraal staat!

Meer informatie

Sporten met een Personal Trainer bij Fysio-fit is ook mogelijk en zeer geschikt voor mensen die nooit of heel lang niet hebben gesport en in een korte periode overtollige kilo’s kwijt willen raken.

We helpen je goed op weg en ook tijdens je sportbezoek kan je altijd terecht bij één van de trainers. Daarbij houden onze trainers jou persoonlijk en fysiek goed in de gaten. Dit voorkomt blessures. Waardoor het trainen leuk is en blijft.

Ja, ik wil meer informatie