fbpx

Klaar voor de EERSTE stap?

Samen werken aan blijvend resultaat

GEEN STANDAARD PLAN MAAR EEN PERSOONLIJK EN BETROKKEN PROGRAMMA SPECIAAL OP MAAT GEMAAKT

Begin goed voorbereid aan de volgende stap in je leven

Onze personal training methode focust op het creëren van een optimale balans tussen wat we doen in de gym en hoe dit past in jouw lifestyle. In 4 stappen je eigen trainingsprogramma op maat!

STAP 1: Vrijblijvende kennismakingsgesprek

Hoe drink je jouw koffie of thee?

Tijdens ons kennismakingsgesprek gaan we jouw wensen bespreken onder het genot van een kopje koffie of thee. Na het gesprek heb jij een concreet beeld waar wij jou als vitaliteitscoach of personal trainer mee kunnen helpen.

STAP 2: Je sportintake + personal training

SAMEN STA JE STERKER

Samen stellen wij een op maat gemaakt programma op waarbij plezier en resultaat centraal staan. Iedereen wil snel en blijvend resultaat. Wij kunnen je hierbij helpen door maatwerk te bieden onder begeleding van hoogopgeleide coaches. Voor zowel de startende als de ervaren sporter bieden wij leuke & uitdagende trainings-mogelijkheden. Samen met je personal trainer ga je wekelijks aan de slag met je persoonlijke plan.

STAP 3: Op gesprek bij de vitaliteitscoach

SAMEN STA JE STERKER

Jouw leven is te belangrijk om aan toeval over te laten. Daarom maak je samen met je coach een plan om regie over jouw leven te krijgen. Samen werken wij aan een blijvende leefstijlverandering

STAP 4: Aan de slag met je persoonlijke programma!

Na je gesprek met je eigen personal trainer en vitaliteitscoach maken wij je persoonlijke programma op en plannen wij je trainingen in. Hierbij houden wij uiteraard rekening met je thuissituatie en beschikbaarheid.

Door middel van coachingsessies, inspanning en ontspanning zorgen wij voor een gezonde balans in je leven.