Afslanken

Afslanken

Zit je al een tijdje opgescheept met quarantainekilo’s? Wil je al tijden af van dat extra gewicht? Of erger je je al een tijdje aan dat buikje waar je graag vanaf wilt? Wij weten als geen ander dat het lastig kan zijn om af te vallen en dat er een breed scala aan goedbedoelde informatie verkrijgbaar is.

11
11

Wat ga je doen

Ons team kan de ondersteuning bieden die jij nodig hebt om een start te maken met afvallen, een stok achter de deur te hebben en gemotiveerd te blijven. Onze diëtisten kunnen je adviseren over je voeding en kunnen samen met jou in kaart brengen waar jouw valkuilen zitten. Om af te kunnen vallen moet je gedrag aangepast worden. Dit is uiteindelijk belangrijker dan alleen je voeding aan te passen. Onze diëtisten zijn erin gespecialiseerd om juist dat component aan te pakken om een langdurig resultaat te behalen.

 

Heb je een grotere stok achter de deur nodig of wil je het grondig aanpakken? Dan is ons afslankprogramma een geschikte oplossing. Hierin ga jij gedurende 3 maanden aan de slag met één van onze diëtisten, een individueel sportprogramma en een personal trainer om jouw gewenste resultaat te behalen. Met onze intensieve en deskundige begeleiding behaal jij op een verantwoorde wijze en in korte tijd jouw resultaat!

Afslanken met een personal trainer en diëtist

Sneller Resultaat

Trainen met een personal trainer plus dietist geeft twee keer zoveel resultaat als alleen trainen.

Gedragsverandering

Samen met een dietist wordt niet alleen je voeding besproken, maar wordt ook naar je gedrag gekeken.

Blijvend Resultaat

Gedragsverandering leidt tot een blijvend resultaat, dus geen jojo-effect meer.

Join now

Wil jij graag afslanken met een blijvend resultaat?