fbpx

AFSLANKEN

WORD STERKER, FITTER, SLANKER & GEZONDER

Fysio-Fit heeft een afslankcursus ontwikkeld van 10 weken, waarin de deelnemers onder professioneel toezicht van een diëtist, fysiotherapeut en beweegadviseurs verantwoord afvallen. Tijdens deze cursus worden de deelnemers intensief begeleid door een deskundig team waarin de deelnemers zowel individueel als in groepsverband aan de slag gaan om de extra kilo’s kwijt te raken.

Gedurende de cursus krijgt u handvatten om zowel tijdens als na de cursus een gezondere leefstijl te hanteren. Deze cursus is zeer geschikt voor mensen die nooit of heel lang niet hebben gesport en in een korte periode overtollige kilo’s kwijt willen raken. De cursus biedt plek voor maximaal 12 deelnemers in verband met de intensieve begeleiding.

De cursus wordt gestart met een uitgebreide intake. Op basis van het intakegesprek wordt een persoonlijk beweegprogramma samengesteld waarmee de deelnemer minimaal 2 keer per week individueel aan de slag gaat. De deelnemer wordt gedurende 10 weken begeleid door een beweegadviseur bij de uitvoering van het beweegprogramma.

Daarnaast wordt op basis van de intake met de diëtist een voedingsplan op maat opgesteld.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Heb je interesse in Afslanken, maar heb je nog een aantal vragen? We gaan graag met je rond te tafel zitten om onze gehele service en methodes in detail uit te leggen en om te horen hoe we jou kunnen helpen! Vul het formulier in en we zullen contact met je opnemen voor het maken van een afspraak.