fbpx

Diëtist

Bel mij terug

Voornaam

Achternaam

Telefoonnummer

E-mail

Opmerking

Diëtistenpraktijk Zuidhorn is een reguliere diëtistenpraktijk voor iedereen die behoefte heeft aan voeding- of dieetadvies. Dus als u wilt afvallen, kampt met een hoge bloeddruk, hoog cholesterol, diabetes of advies nodig heeft over gezonde voeding kunt u terecht bij Diëtistenpraktijk Zuidhorn.

De diëtist
De diëtist bij Diëtistenpraktijk Zuidhorn is Johan Oostland. Hij is afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool te Groningen. Tevens heeft hij een aantal jaren gewerkt als beweegadviseur en heeft hierdoor veel ervaring op het gebied van gecombineerde (beweging en voeding) begeleiding.

Consulten
Het eerste consult duurt ongeveer 1 uur (1½ uur inclusief uitwerktijd). De vervolgconsulten zullen ongeveer 15 tot 30 minuten in beslag nemen.

Tijdens het eerste consult wordt een intake gesprek gehouden waarbij zaken als klachten, persoonlijke omstandigheden en eetgewoonten worden besproken. Vervolgens stelt de diëtist samen met u een behandelplan op en krijgt u een voedingsadvies.

Tijdens de vervolgconsulten zal u begeleid worden in de voortgang van het dieetadvies en zal eventueel het behandelplan worden bijgesteld.