fbpx
Personal Training

AFSLANKCURSUS

Wil jij ook slank en zelfverzekerd beginnen aan het jaar 2022? Ben jij het zat om je te verstoppen in wijde kleding? Wil jij je weer lekker in je vel voelen en aan kunnen trekken wat je wil? 🏋️‍♀️Dan is ons 8 weekse programma de ideale oplossing voor jou!

Wist je dat trainen met een Personal Trainer en begeleiding met een diëtist 2x zoveel resultaat geeft als alleen trainen en zonder dieetbegeleiding? 

Personal Training zorgt dat je gemotiveerd raakt en is een perfecte stok achter de deur om in 2022 jouw doelen te behalen. Trainen met een personal trainer maakt jouw training effectiever, veiliger en leuker! Jouw streven is onze expertise.

Samen met een diëtist kijk je niet alleen naar wat je kunt eten, maar kijk je ook naar je gedrag. Hoe hou je het vol, hoe maak ik betere keuzes of hoe ga ik om met feestjes? 

 

✔ Sneller resultaat

✔ Veilig sporten

✔ Behoud je resultaten

Een sportschool waar persoonlijke aandacht centraal staat!

Al een langere tijd worstelde ik met mijn gewicht, maar zelf kon ik niet het doorzettingsvermogen en de motivatie vinden om hier iets aan te doen. Door de begeleiding van Annelyn bij Fysiofit heb ik dit wel gevonden. De combinatie tussen Personal Training en voedingsgesprekken was voor mij perfect. De trainingen zijn uitdagend en elke keer anders zodat het leuk blijft. Door de voedingsgesprekken heb ik geleerd hoe je gezond kan eten op een manier die goed vol te houden is, geen streng dieet en wat lekkers af en toe mag.  Inmiddels sport ik iets meer dan 3 maand bij Fysiofit en ben ik ruim 10 kilo afgevallen, een resultaat waar ik heel erg blij mee ben!

Eveline

Ik sport al een tijdje 3x per week bij Fysio fit, daar kwam ik in contact met Annelyn en Sandra en hun fitalize programma. 

Qua beweging heb ik hun advies niet nodig gehad, maar wel wat betreft het eten en de eetgewoonten. 

Ik kreeg tips van gezonde  maaltijden en gezonde tussendoortjes, maar ook van magere producten en vleesvervangers. 

Deze tips hebben er mede voor gezorgd dat ik bijna 10 kilo ben afgevallen. 

Ik kom ze nog elke keer tegen op de sportschool, dus de lijntjes zijn kort voor advies en/of evaluatie.

Alide

Ik krijg goede begeleiding tijdens de personal trainingen van personal trainer Annelyn. Er is veel variatie tijdens de personal trainingen in verschillende oefeningen, dit heb ik als heel prettig ervaren. Zonder begeleiding train ik toch minder voor opbouw van de spiermassa. Ook een top begeleiding bij het afvallen. Ik heb de juiste handvaten gekregen om zelf mee aan de slag te gaan, zodat ik het vooral op lange termijn ook vol kan houden. Dit vind ik namelijk erg belangrijk. Inmiddels ben ik al 14,4 kilo afgevallen in 2 maanden tijd. Er heerst een prettige sfeer in de sportschool en het is laagdrempelig. Onlangs ook een gezellige BBQ gehad met de sportschool, dit was heel leuk georganiseerd. 

Berend

Fysio-Fit Zuidhorn
4.8
Gebaseerd op 53 recensies
powered by Google
js_loader
Fysio Fit
4.7
Based on 39 reviews
aangedreven door Facebook

Doe mee met onze afslankcursus en bereik je doelen!

 

Tijdens de afslank cursus ga je 8 weken lang onder intensieve professionele begeleiding aan de slag om een start te maken naar een nieuwe leefstijl en om de extra kilo’s kwijt te raken. 

 

Meer informatie

Sporten met een Personal Trainer bij Fysio-fit is ook zeer geschikt voor mensen die nooit of heel lang niet hebben gesport en in een korte periode overtollige kilo’s kwijt willen raken.

We helpen je goed op weg en ook tijdens je sportbezoek kan je altijd terecht bij één van de trainers. Daarbij houden onze trainers jou persoonlijk en fysiek goed in de gaten. Dit voorkomt blessures. Waardoor het trainen leuk is en blijft.

Ja, ik wil meer informatie

Aanmelden kan tot 19 januari 2022!