fbpx
Personal Training

AFSLANKCURSUS

Wil jij je weer fit voelen en je conditie verbeteren? Weer energie hebben om dingen te ondernemen en ook nog wat kilo’s verliezen? 🏋️‍♀️Dan is ons 8 weekse programma de ideale oplossing voor jou!

Naast dat het fijn is om je weer fit te voelen, is het ook belangrijk voor je gezondheid om een gezond gewicht te hebben.  De kans op het ontwikkelen van diabetes, hart- en vaatziekten en een hoge bloeddruk is kleiner bij een gezond gewicht.

Wist je dat trainen met een Personal Trainer en begeleiding met een diëtist 2x zoveel resultaat geeft als alleen trainen en zonder dieetbegeleiding? 

Personal Training zorgt dat je gemotiveerd raakt en is een perfecte stok achter de deur om in 2022 jouw doelen te behalen. Daarnaast zorgt een Personal Trainer dat je op een goede en veilige manier traint, zodat je wel resultaat behaalt maar geen blessures oploopt. Jouw streven is onze expertise.

Samen met een diëtist kijk je niet naar wat je moet eten, maar kijk je ook naar je gedrag. Hoe hou je het vol, hoe maak ik betere keuzes om een hoge bloeddruk/ hoog cholesterol te voorkomen?  Wat moet ik eten als ik diabetes heb? Daarmee kunnen onze diëtisten helpen en ondersteunen. 

 

✔ Sneller resultaat

✔ Veilig sporten

✔ Behoud je resultaten

Een sportschool waar persoonlijke aandacht centraal staat!

Ik sport al een tijdje 3x per week bij Fysio fit, daar kwam ik in contact met Annelyn en Sandra en hun fitalize programma. 

Qua beweging heb ik hun advies niet nodig gehad, maar wel wat betreft het eten en de eetgewoonten. 

Ik kreeg tips van gezonde  maaltijden en gezonde tussendoortjes, maar ook van magere producten en vleesvervangers. 

Deze tips hebben er mede voor gezorgd dat ik bijna 10 kilo ben afgevallen. 

Ik kom ze nog elke keer tegen op de sportschool, dus de lijntjes zijn kort voor advies en/of evaluatie.

Alide

Ik krijg goede begeleiding tijdens de personal trainingen van personal trainer Annelyn. Er is veel variatie tijdens de personal trainingen in verschillende oefeningen, dit heb ik als heel prettig ervaren. Zonder begeleiding train ik toch minder voor opbouw van de spiermassa. Ook een top begeleiding bij het afvallen. Ik heb de juiste handvaten gekregen om zelf mee aan de slag te gaan, zodat ik het vooral op lange termijn ook vol kan houden. Dit vind ik namelijk erg belangrijk. Inmiddels ben ik al 14,4 kilo afgevallen in 2 maanden tijd. Er heerst een prettige sfeer in de sportschool en het is laagdrempelig. Onlangs ook een gezellige BBQ gehad met de sportschool, dit was heel leuk georganiseerd. 

Berend

Ik sport bij Fysio Fit Zuidhorn sinds september en heb het naar mijn zin, heb het gevoel dat ik met al mijn vragen terecht kan en dat er altijd een paar ogen zijn die je ook in
de gaten houden voor het geval er iets gebeurt of kan gebeuren. Een heel fijn warm gevoel waardoor je met veel zin heen gaat.

Vanuit het team is er interesse voor jou en willen ze graag met jou aan de gang. Waardoor je makkelijk het gesprek aangaat en je samen tot het gewenste resultaat komt. De liefde voor het vak straalt echt van het team af en het maakt echt niet uit wie jij bent en hoeveel ervaring je hebt ze staan echt klaar voor jou. Ik ben nog steeds super blij met mijn keuze.

Jan

Fysio-Fit Zuidhorn
4.8
Gebaseerd op 53 recensies
powered by Google
js_loader
Fysio Fit
4.7
Based on 39 reviews
aangedreven door Facebook

Doe mee met onze afslankcursus en bereik je doelen!

 

Tijdens de afslank cursus ga je 8 weken lang onder intensieve professionele begeleiding aan de slag om een start te maken naar een nieuwe leefstijl en om de extra kilo’s kwijt te raken. 

 

Meer informatie

Sporten met een Personal Trainer bij Fysio-fit is ook zeer geschikt voor mensen die nooit of heel lang niet hebben gesport en in een korte periode overtollige kilo’s kwijt willen raken.

We helpen je goed op weg en ook tijdens je sportbezoek kan je altijd terecht bij één van de trainers. Daarbij houden onze trainers jou persoonlijk en fysiek goed in de gaten. Dit voorkomt blessures. Waardoor het trainen leuk is en blijft.

Ja, ik wil meer informatie

Aanmelden kan tot 19 januari 2022!