fbpx

Vormen

Bel mij terug

Voornaam

Achternaam

Telefoonnummer

E-mail

Fysiotherapie:
1 op 1 met de fysiotherapeut werkt u aan uw gezondheid wanneer er klachten zijn aan het houding- en bewegingsapparaat. Soms vindt dat plaats in de behandelkamer, soms zal de fysiotherapeut een cliënt begeleiden in de fitnesszaal.

Doelgroep: Iedereen met klachten waarbij fysiotherapeutische begeleiding zinvol is

Fysiotherapie plus Fitness:
Dit is eigenlijk Fysiotherapie uitgebreid met de mogelijkheid zelfstandig gebruik te maken van de fitnessfaciliteiten voor het aangepast tarief van 29.95 p.m. bij FysioFit (korting 25%!) zo lang als de therapie duurt. Op deze manier kan de cliënt de therapeutische impuls van de fysiotherapie versterken door zelfstandig te trainen.

Doelgroep: Iedereen met klachten waarbij fysiotherapeutische begeleiding zinvol is en die zelfstandig kan trainen om de fysiotherapeutische behandeling te ondersteunen

Fysiotherapie plus Trainen:
De cliënt traint in een 1 op 8 situatie onder begeleiding van de fysiotherapeut in de fitnessruimte. De fysiotherapeut begeleidt de cliënt op gezette tijden in de oefenzaal en in diezelfde tijd trainen medegroepsgenoten zelfstandig in de oefenzaal.

Doelgroep: Mensen die moeten trainen onder begeleiding van fysiotherapeut, die daarvoor een medische indicatie hebben, een verwijzing van arts/specialist of toestemming verzekeraar. Voor deze mensen geldt dat zelfstandig trainen geen optie is.